Bonus Program Flyselskap

Emirates med nye luftfartsopplevelser på Dubai Mall

luftfartsopplevelser på Dubai Mall

 

Er du interessert i luftfart og planlegger en tur til Dubai? Nå tilbyr Emirates flere spennende luftfartsopplevelser på Dubai Mall.

 De nye luftfartsopplevelsene inkluder Emirates A380-simulator kjent som «Emirates A380 Experience» som nå er fornyet, luftfartsopplevelser for barn i lekebyen KidZania og nye Emirates Official Store-butikker på hele tre steder i Dubai Mall. Er du i tillegg Emirates Skywards-medlem kan du tjene miles på kjøpene du gjør.

to gratis overnattinger

 

Drømmer du om å fly Emirates A380?

Med Emirates A380 Experience kan luftfartsentusiaster og alle som er nysgjerrige på hvordan det er å fly Emirates A380 ta styring i cockpiten fra take off til flyvning og landing på tusen forskjellige internasjonale flyplasser, inkludert alle flyplasser i Emirates globale nettverk.

For de mer erfarne flyverne vil det være mulig å velge vær og flyplasser med ulendt terreng og høyder, som Hong Kongs flyplass, Kai Tak, St. Maarten’s Princess Juliana internasjonale flyplass, Innsbruck i Østerrike og den internasjonale flyplassen på Madeira. Emirates A380 Experience er nå å finne ved siden av Dubai Aquarium & Underwater Zoo.

 

 

Det er mulig å fly simulasjonen i alt fra 15 til 45 minutter. Cockpiten er stor og åpen, som gjør at venner og familie også kan være med. Billetter kan bestilles online her, og medlemmer av Emirates lojalitetsprogram Skywards kan dra nytte av gode rabatter.

 

Luftfartsopplevelser på Dubai Mall for barn

Reiser du til Dubai med familien? Da er KidZania verdt et besøk. KidZania er en innendørs lekeby hvor barn kan prøve seg på ulike yrker. Emirates sponser aktiviteten og bidrar med å gjøre pedagogiske rollespillmuligheter innen luftfart mer tilgjengelig for barn. Besøkende kan sjekke inn ved Emirates-skrankene, få boardingkort og gå inn i en flykropp der de kan delta i rollespill som piloter, kabinansatte og fly-ingeniører.

 

Emirates Official Store

Besøkende på Dubai Mall vil også snart kunne finne Emirates Official Store-produkter på flere populære steder på Dubai Mall.

Familier som besøker KidZania vil kunne handle produkter som uniformer for kabinansatte tilpasset barn og flyplassmodeller i tre. Besøker du Burj Khalifas observasjonsdekk vil du kunne kjøpe et stort utvalg av Emirates Official Store sine mest populære produkter, blant annet Emirates skrapekart samt Urban Travellers sine reiseprodukter. I tillegg vil Emirates sin bestselgende A380 flymodell være tilgjengelig for kjøp.

Butikken på Dubai Mall Aquarium & Underwater Zoo vil også inneholde en skreddersydd samling av Emirates barneprodukter som pilot- og kabinbesetningsdukker, puslespill og leketøysett fra flyplassen.

luftfartsopplevelser på Dubai Mall

 

Tjen Skywards miles mens du shopper

Som Emirates Skywards-medlem har du mulighet til å tjene opptil 1 mile per 1 USD du handler for. Dette registreres ved å scanne en kopi av kvitteringen fra kjøpet ditt på Dubai Mall i kjøpesenterets egne app.