Flight Deals Flyselskap SAS EuroBonus

Travelers start young – barna reiser tett på gratis

Travelers start young barna reiser tett på gratis

Akkurat nå har SAS et ekstra godt tilbud til deg som reiser med barn. For barn mellom 2 og 11 år betaler man kun skatter og avgifter. Travelers start young, og barna reiser tett på gratis. Priser fra NOK 187,-

Tilbudet gjelder på reiser i Norge og Norden, samt til utvalgte byer i Europa, i følge med en voksen.

  • Bestill senest 7. oktober 2019
  • Reis i perioden: 4/11 2019–2/3 2020

 

Tilbudet gjelder på SAS flygninger og hvor hele reisen er innenfor reiseperioden. Begrenset antall plasser. I lavpriskalenderen ser du priser for en voksen. Gå videre til bestilling for å bestille barnebilletter.

 

Hvis du bestiller på nettsiden til SAS, kan du få full refusjon innen 24 timer etter bestilling. Hvis du bestiller mindre enn 24 timer før avgang, kan du få refusjon opptil 12 timer før avreise. Du kan avbestille reisen ved å bruke lenken i bestillingsbekreftelsen eller på nettsiden til SAS.


barna reiser tett på gratis

Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg på vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


 

Betaling av kampanjen Travelers start young – barna reiser tett på gratis

@frequentflyer.no anbefaler alltid å betale reisen med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

sas eurobonusDet lønner seg å velge SAS. Jo mer du flyr, jo mer EuroBonus-poeng opptjener du. Du opptjener poeng når du reiser med SAS og deres partnere, samt på hoteller og leiebiler. Og noen ganger til og med når du handler. Du kan bruke poengene dine til bonusreiser, hoteller, leiebiler og mye mer. Medlemskap er gratis og det er ingen aldersgrense.

Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

NYHET ! Prøv også Widerøe Visa med EuroBonus opptjening – les mer her.