Flyselskap

Utløpt: Air China Business class

 

Air China Air China Business class

Star Alliance selskapet Air China har kommet til å feilprise Business Class billetter mellom Oslo og Bangkok. Prisene er helt ned mot NOK 4984,- for en reise tur/retur.

La søkemotoren gjøre seg helt ferdig, og billetter til turen dukker opp.

 

Betaling av Air China Business Class billetter

@frequentflyer.no anbefaler alltid å betale reisen med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

sas eurobonusDu opptjener poeng når du reiser med SAS og deres partnere, samt på hoteller og leiebiler. Og noen ganger til og med når du handler. Du kan bruke poengene dine til bonusreiser, hoteller, leiebiler og mye mer. Medlemskap er gratis og det er ingen aldersgrense.

Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-30 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

NYHET ! Prøv også Widerøe Visa med EuroBonus opptjening – les mer her.

Star Alliance Air China Business Class

Om Air China

Air China  er Kinas nest største flyselskap, etter China Southern Airlines. Flyskapet er statseid og kommersielt, og det eneste flyselskapet som har landets flagg på samtlige fly. Air China ble etablert i 1988, som et av de seks selskaper som ble opprettet etter at CAAC ble oppløst som flyselskap.

Selskapet bruker Beijings internasjonale lufthavn som hovedknutepunkt. I 2006 fløy 33,97 millioner passasjerer med selskapet. Mens 2010-tallet var nærmest det dobbelte på over 60 millioner passasjerer. Air China. I 2013 fraktet selskapet 86 millioner, og fløy til 185 destinasjoner.

Air China har ett stort rutenettverk fra hovedsakelig Beijing, men har også base i Shanghai og Chengdu til for eksempel Milano, Frankfurt am Main og Sydney. Selskapet har også flyvninger til Stockholm og skal ifølge flere fra flymiljøet og internettforumer ha vært i kontakt med Oslo lufthavn, Gardermoen om en mulig rute mellom antageligvis Oslo-Beijing.

Vekst i antall langdistanseruter har økt kraftig med satsing på Europa og Nord-Amerika, fra 2011 til 2014 åpnet de fra Beijing til bla.: Düsseldorf(2011),München-Aten(2011), Milano(2011, allerede fløy de fra Shanghai), Genevé(2013), Houston(2013), Washington(2014), Honolulu(2014 og Barcelona-Wien(2014). I år(2015) åpner selskapet enda flere også igjen fra Beijing: to til Afrika: Addis Abeba og Johannesburg, to til Nord-Amerika: Montreal og Havana, to til Oceania: Melbourne(allrede flyr de fra Shanghai) Auckland. og resten konsentreres rundt i Asia.

Air China har en Codeshare avtale bla. med SAS. Air China ble i desember 2007 medlem av flyselskap-sammenslutningen Star Alliance.