Black Friday Flight Deals Flyselskap SAS EuroBonus

SAS Black Friday Flights

SAS Black Friday Flights

Nå lyser SAS opp i novembermørket med gode priser til Asia, USA, Europa og Skandinavia. Velg mellom herlige vinter- og vårreiser til New York (med daglige avganger fra Skandinavia) og mange andre spennende reisemål. Men husk å bestille senest 2. desember 2019.

Så pass på å bestille reisen til Hongkong, Tokyo, Shanghai, Chicago, New York, Miami eller San Francisco. Eller til favorittbyen din i Norge eller Europa. Bestill senest mandag 2. desember. Begrenset antall plasser, så her gjelder først til mølla.

 

  • Reiseperiode USA/Asia: 8. januar – 10. juni 2020

 

Kort-reiste Europa flighter

 

  • Reiseperiode Skandinavia/Europa: 2. januar -31. mai 2020

P.S. SAS CO2-kompenserer alle fly reiser med SAS for EuroBonus-medlemmer.

 


Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


Hvis du bestiller på nettsiden til SAS, kan du få full refusjon innen 24 timer etter bestilling. Hvis du bestiller mindre enn 24 timer før avgang, kan du få refusjon opptil 12 timer før avreise. Du kan avbestille reisen ved å bruke lenken i bestillingsbekreftelsen eller på nettsiden til SAS.

 

 

Betaling av SAS Black Friday Flights

@frequentflyer.no anbefaler alltid å betale reisen med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

sas eurobonusDet lønner seg å velge SAS. Jo mer du flyr, jo mer EuroBonus-poeng opptjener du. Du opptjener poeng når du reiser med SAS og deres partnere, samt på hoteller og leiebiler. Og noen ganger til og med når du handler. Du kan bruke poengene dine til bonusreiser, hoteller, leiebiler og mye mer. Medlemskap er gratis og det er ingen aldersgrense.

Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

NYHET ! Prøv også Widerøe Visa med EuroBonus opptjening – les mer her.


Eksklusivt tilbud på Awardfares.com

 

Jeg har tidligere publisert postene om hvordan søke etter Star Alliance reiser.  Når man skriver en slik re-post av gamle artikler blir det nødvendigvis noe repetisjon. First Class må fortsatt bestilles på telefon. Man kan reise First Class med Lufthansa, Air China og United. Benytt tilbudet her for 20% rabatt for nye medlemmer av Awardfares.com