Credit cards Flyselskap SAS EuroBonus

Business Class tilbud fra Stockholm til Australia og NZ

Singapore Airlines i samarbeid TripAdvisor kårer Singapore Airlines Stockholm til Australia og NZ

Singapore Airlines har lagt ut sitt “supersalg”, som de pleier å gjøre hver eneste år. Spesielt denne gangen er reiser fra Arlanda, Stockholm til Australia og New Zealand som vekker interesse. Reis fra Stockholm til Australia og NZ (New Zealand) fra SEK 24 102. Dette er billig fra NOK 22 647.

Stockholm til Australia og NZ

Søk og bestill

Reglene tilsier at du må tilbringe minst tre dager på destinasjonen, inkludert en søndag. Videre kan ditt maksimale opphold ikke overstige ett år.

En night-stop  i Singapore er mulig og tilbys gratis. Tilbudet vil være online til 23. januar 2020.

Det er gyldig for flyvninger mellom februar og desember 2020. Flyreiser med laveste pris viser entall tilgjengelighet i mars, april og mai 2020. Fra september og utover finner du det nesten daglig.

Siden Google Flights viser disse prisene pålitelig, kan du finne passende datoer der. Etterpå, finn den billigste billetten hos singaporeairlines.com. Å gjøre det siste vil øke prisen, men er den mye tryggere måten i tilfelle det skulle oppstå problemer.

 Poeng opptjening

Stockholm til Australia og NZ

Stockholm til Australia og NZ og betaling

@frequentflyer.no anbefaler alltid å betale reisen med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

sas eurobonusDet lønner seg å velge SAS. Jo mer du flyr, jo mer EuroBonus-poeng opptjener du. Du opptjener poeng når du reiser med SAS og deres partnere, samt på hoteller og leiebiler. Og noen ganger til og med når du handler. Du kan bruke poengene dine til bonusreiser, hoteller, leiebiler og mye mer. Medlemskap er gratis og det er ingen aldersgrense.

Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

NYHET ! Prøv også Widerøe Visa med EuroBonus opptjening – les mer her.

 

Om selskapet

Singapore Airlines ble grunnlagt i 1972 med 10 fly til 22 destinasjoner i 18 land – de fleste i Asia. Helt siden oppstarten har Singapore Airlines hatt som mål å være markedsleder innen lufttransport. Selskapet har derfor arbeidet kontinuerlig med modernisering og innovasjon av sitt produkt- og servicetilbud. I dag er Singapore Airlines det mest prisbelønte flyselskapet i verden. Singapore Airlines består av en flyflåte på 104 passasjerfly, og har ytterligere 110 nye fly i bestilling. Rutenettverket, inkludert SilkAir og Singapore Airlines Cargo, omfatter hele 104 destinasjoner i 37 land.

Som medlem av Star Alliance skrev Singapore Airlines luftfartshistorie i oktober 2007. Da var de det aller første flyselskap som fløy det med Airbus 380, verdens største passasjerfly. Helt i tråd med selskapets mål om å være det ledende selskapet innen luftfart. I 2013 introduserte Singapore Airlinesen ny serie av kabineprodukter, og satte en ny standard for flyreiser i premium klassen.

 


Eksklusivt tilbud på Awardfares.com

 

Jeg har tidligere publisert postene om hvordan søke etter Star Alliance reiser.  Når man skriver en slik re-post av gamle artikler blir det nødvendigvis noe repetisjon. First Class må fortsatt bestilles på telefon. Man kan reise First Class med Lufthansa, Air China og United. Benytt tilbudet her for 20% rabatt for nye medlemmer av Awardfares.com


Dette innlegget inneholder lenker til tjenester fra en eller flere av våre annonsører. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene/tjenestene. Vilkårene gjelder tilbudene som er oppført på denne siden.