Bonus Program Flight Deals Flyselskap

KLM Dream Deals januar 2020

Dream Deals januar 2020
Foto: KLM.

KLM drar i gang en kampanje med navnet KLM Dream Deals. KLM flyr fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand, Ålesund og Sandefjord. Dream Deals januar 2020 er her !

Tur-returpriser fra Oslo inkl. avgifter. Det finnes også priser fra Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand, Ålesund og Sandefjord. Med forbehold om ledige plasser og valutakursendringer.

 

Bestill en KLM-reise og besøk noen av de mest utrolige reisemålene i verden. Leter du etter en hyggelig storbytur, eller et eventyrlig nytt reisemål å besøke? Vil du kanskje oppleve eksotisk mat eller den utrolige kulturen til en fjerntliggende stamme? Uansett hva som er på ønskelisten din: KLM tilbyr deg de billigste og beste siste-liten-tilbudene med den skikkelige kvaliteten og gode servicen til ett av de eldste og mest verdsatte flyselskapene.

Alle beløp er oppgitt i NOK. Avgifter og ekstragebyrer er inkludert. Det kreves ikke bestillingsgebyr (ekstragebyr for kredittkort kan bli lagt til). Reisene bestilles på KLMs hjemmesider. Du må bestille innen 27.01.2020.

Om KLM

KLM Royal Dutch Airlines ble grunnlagt i 1919, og har vært en del av konsernet Air France-KLM etter sammenslåingen i 2004. De to flyselskapene har beholdt sin identitet og fokuserer på tre kjernevirksomheter: passasjertransport, frakt og vedlikehold av fly. Flyselskapet tilbyr kundene et nettverk av 328 destinasjoner i 118 land. Siden sammenslåingen har inntektene i KLM nesten blitt fordoblet og antallet destinasjoner har økt. I 2017 fløy selskapet 98,7 millioner passasjerer.

Med avganger fra Oslo, Sandefjord, Kristiansand, Trondheim, Bergen, Stavanger og Ålesund har Air France KLM 196 ukentlige flyvninger til Amsterdam Airport Schiphol og Paris Charles de Gaulle.

girer opp
KLM Crew. Foto: KLM

 

Vilkår – Dream Deals januar 2020

• Bestill før 27.01.2020.
• Prisene som annonseres kan endres uten varsel før en bestilling er bekreftet. Vennligst sjekk nøyaktig pris og gjeldende betingelser for dine valgte datoer og flyvninger når du bestiller på KLM.com.
• Alle priser er for tur/retur Economy Class-billetter per passasjer og inkluderer skatter og avgifter.
• Priser kan endres til lavere eller høyere enn de annonserte billettprisene på kort varsel, da priser og tilgjengelighet oppdateres regelmessig.
• Setetilgjengelighet kan være svært begrenset til de annonserte prisene for ønskede reisedatoer, reiseperioder kan variere og blackout-perioder kan gjelde.
• Priser er basert på avreise fra Oslo via Amsterdam og kan involvere forbindelsesflyvninger.
• Vårt kampanjetilbud er tilgjengelig fra alle våre flyplasser: Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand, Ålesund og Sandefjord.
• Flyvninger kan være betjent av partnerflyselskap, hvorpå KLM-produkter og tjenester muligens ikke er tilgjengelige på flyplassen eller om bord.


Dette innlegget inneholder lenker til tjenester fra en eller flere av våre annonsører. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene/tjenestene. Vilkårene gjelder tilbudene som er oppført på denne siden.