Flyselskap

Singapore Airlines støtter Australias skogbrann-appel

Singapore Airlines støtter Australia
Foto: Singapore Airlines pressefoto

Singapore Airlines donerer 100.000 australske dollar til Røde Kors sitt katastrofe- og gjenoppbyggings arbeide i Australia. Summen, tilsvarende ca 600 000 norske kroner, skal gå til gjenoppbygging av lokalsamfunn som er ødelagt etter de voldsomme skogbrannene. Singapore Airlines støtter Australia.

Australiere har støttet oss i 53 år, og vi håper bidraget vil være til støtte og hjelp for mennesker og områder som er berørt av de enorme brannene.

Philip Goh, Regional Vice President i Singapore Airlines.

– Det er vanskelig å forstå omfanget av brannene som herjer i Australia. På nåværende tidspunkt, har de rammet et område som er 140 ganger større enn vårt eget hjemland, Singapore.

– Våre tanker går til alle som er berørte. Som mange andre, vil vi også utrykke vår dypfølte takk til brannmennene som kjemper en utrettelig kamp mot de voldsomme brannene.

Som følge av brannenes voldsomme karakter og store ødeleggelser, tilbyr Singapore Airlines sine kunder en særlig individuell vurdering, ved behov for endringer som følge av skogbrannene.

Philip Goh forteller også at Singapore Airlines, sammen med sin alliancepartner Virgin Australia og andre samarbeidspartnere, vil fortsette å gi støtte når det er mulig og når det det er behov.

– Skogbrannene har påvirket mange, direkte eller indirekte. Venner og familie har mistet sine hjem, sine lokalsamfunn eller blitt evakuert. Vi støtter det australske folk, og vil se på mulighetene fremover for ytterligere støtte både lokalt og nasjonalt.

Singapore Airlines støtter Australia
Singapore Airlines støtter Australia – Pressefoto: Singapore Airlines.

Singapore Airlines støtter Australia

Singapore Airlines startet opp i 1972 med 10 fly til 22 destinasjoner. Helt siden oppstart har selskapet hatt som mål å være markedsleder innen lufttransport. Singapore Airlines arbeider derfor kontinuerlig med modernisering og innovasjon.

I dag er selskapet det mest prisbelønte flyselskapet i verden, og ble blant annet i 2018 kåret til verdens beste flyselskap i den prestisjetunge «Travellers’ Choice Awards for Airlines».

Som medlem av Star Alliance skrev Singapore Airlines luftfartshistorie i oktober 2007. Da lettet verdens verdens største passasjerfly – Airbus A380. I 2013 satte selskapet en ny standard for flyreiser i Premium klassene, og i 2017 lansrte Singaporer Airlines “hotellrom” i luften i First Class og dobbeltseng i Business Class om bord på sine fly av typen A380. Den 11. oktober 2018 skrev selskapet seg nok en gang inn i luftfartshistorien med premieren på verdens lengste flight fra Singapore til New York med flytypen; A350-900 ULR.

Singapore Airlines flyflåte består av 110 passasjerfly med ytterligere 119 i bestilling og opsjon. Rutenettverket omfatter 104 destinasjoner i 37 land.