Credit cards Flyselskap SAS EuroBonus

Opptjen inntil 162 SAS EB ekstrapoeng per NOK 100

Opptjen inntil

 

Gladnyhet: Meld deg inn i Joker GLAD og få 11 % ekstra Trumf-bonus på alt du handler på mandager! Dette gjelder i tidsrommet 10. februar til 23. mars 2020.

Som Trumf-medlem får du 1% Trumf-bonus, og handler du på mandager får du 11 % ekstra Trumf-bonus* på alle dagligvarer ved å være medlem av Joker GLAD. Alle bonuser du oppnår blir registrert på ditt Trumf-kort. Opptjen inntil 162 SAS EuroBonus ekstrapoeng i kampanjen hos Joker.

kr 100 i velkomstbonus Opptjen inntil

Opptjen inntil 162 SAS EuroBonus ekstrapoeng

Med kredittkortet Trumf Visa får du 2 % Trumf-bonus bonus på alt av dagligvarer hos KIWI, MENY, SPAR, Joker, Jacob’s, CC-mat og Nærbutikken. I kampanjeperioden får du hele 12 % Trumf Bonus på Joker GLAD*. Det er ingen gebyrer i forbindelse med varekjøp tilknyttet Trumf Visa. Du sparer bonus hver gang du bruker kortet, og samler utgiftene dine på en oversiktlig månedlig faktura. Administrasjonsgebyr for papirfaktura er 45 kroner. Trumf Visa – et produkt fra DNB Bank ASA.

Dette gir 12 * 13,5 i konvertering = 162  SAS EuroBonus ekstrapoeng per NOK 100 i forbruk.

* Dette gjelder i tidsrommet 10. februar til 23. mars 2020.

Medlemmer av SAS EuroBonus kan enkelt overføre sin Trumf-bonus til SAS EuroBonus. Poengene kan brukes på både flyturer, hoteller og leiebiler og gjelder for flybilletter med både SAS og Widerøe.

Opptjen inntil
Opptjen inntil 162 EB-ekstrapoeng per NOK 100 hos Joker GLAD. Alle mandager frem til 23-03-2020.

Mer bonus med fast overføring

Du kan velge mellom å overføre Trumf-bonusen din til EuroBonus som et engangsbeløp, eller å sette opp en fast overføring hver gang Trumf-bonusen din når et fastsatt beløp.

Du kan starte en fast overføring på 50, 100 eller 200 kroner som automatisk overføres til din EuroBonus-konto hver gang din Trumf-bonus når valgt beløp.  Hvis du velger engangsoverføring får du 10 EuroBonus-poeng per krone du overfører i Trumf-bonus, mens ved fast overføring blir hver krone i Trumf-bonus til 13,5 EuroBonus-poeng. For 10 000 EuroBonus-poeng kan du reise hvor du vil i Norge

Opptjen på Trumf netthandel

Trumf samarbeider også med et utvalg nettbutikker som kan gi deg bonus via fordelsportalen ViaTrumf. Det eneste du trenger å gjøre er å logge inn på ViaTrumfs nettside, finne butikken du vil handle hos i oversikten og handle.

Du får større rabatter gjennom ViaTrumf enn ved vanlig dagligvarehandel, eksempelvis opptil 9,5 % EuroBonus hos Asos, 10 % hos BliVakker.no og 2,5 % hos Apple, blant annet.

Om Trumf

Trumf er et fordelsprogram levert av Trumf AS. Som Trumf-medlem sparer du bonus hver gang du handler hos Trumf sine partnere. Bonusen samles på din medlemskonto og kan tas ut når du selv ønsker. Du velger selv hvordan du vil bruke bonusen: overføring til bankkonto, SAS EuroBonus, Nordic Choice Hotels eller som betaling i butikk.

Trumf så dagens lys i 1996, og har siden 2007 vært en del av NorgesGruppen. Selskapets mål er å være et attraktivt lojalitetsprogram ved å tilby relevante fordeler til deg som kunde.

2 comments

Comments are closed.