Flight Deals Flyselskap SAS EuroBonus

Star Alliance Companion fare i Business Class ex. Amsterdam

Star Alliance Companion
Star Alliance Companion fare fra Amsterdam. Reis med alle selskapene i Lufthansa gruppen. Her en Boeing 777. Foto: Swiss.

Star Alliance lader opp til Valentines day med avganger fra Schipol, Amsterdam. Spar inntil 40% på Business Class med Star Alliance Companion fare i Business Class med avreise fra Amsterdam.

Vi har brukt Google Flights for å finne de beste prisene mellom Amsterdam og Bangkok. Det kan ofte være noen kroner å spare på å booke gjennom et online reisebyrå, men vær obs på skjulte avgifter som ofte kommer på toppen av oppgitt pris. frequentflyer.no anbefaler alltid å bestille billetter direkte fra flyselskapet.

Star Alliance Companion
Swiss Business Class. Foto: Swiss.
Star Alliance Companion
Søkeresultat: Google flights.

 

Vi testet også på Lufthansa.com, og prisene er de samme. Man kan med andre ord reise 2 voksne i Business Class med dette tilbudet for NOK 22 022. Det er i overkant av NOK 11 000 per person, midt i sommerferien i Norge. Det anbefales å legge ruten enten via Frankfurt, Wien eller Zürich. Det er nemlig lavprisselskapet Eurowings som flyr mellom Amsterdam og München.

 

Vilkår Star Alliance Companion fare

  • Reis som par, eller som en gruppe på opptil 6 voksne.
  • Velg en av våre tilbudte destinasjoner.
  • Finn en passende flydato før 19.12.2020.
  • Bestill innen 01.03.2020.
  • Gjelder for reservasjoner fra Amsterdam.

Star Alliance Companion Business Class

Bonuspoeng – Star Alliance Companion fare i Business Class til Bangkok

De billigste billettene bookes i bookingklasse P. Er du medlem av SAS EuroBonus  vil en tur fra Amsterdam til Bangkok gi deg 12450 grunnpoeng i SAS Eurobonus. Har du allerede elitestatus hos SAS, gir dette dessverre ingen ekstra opptjening hos Star Alliance.

Dersom du er medlem i et annet lojalitetsprogram i Star Alliance, kan du benytte wheretocredit.com for å regne ut antall poeng.

Betaling av Star Alliance Business class

@freqentflyer.no anbefaler alltid å betale reisen med et kredittkort som gir bonus-opptjening hos SAS eller annen partner.

sas eurobonus

Jo mer du flyr, jo mer EuroBonus-poeng opptjener du. Du opptjener poeng når du reiser med SAS og deres partnere, samt på hoteller og leiebiler. Og noen ganger til og med når du handler. Du kan bruke poengene dine til bonusreiser, hoteller, leiebiler og mye mer. Medlemskap er gratis og det er ingen aldersgrenser.

Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

NYHET ! Prøv også Widerøe Visa med EuroBonus opptjening – les mer her.


Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


Business Class
Foto: Lufthansa Group.

Lufthansa Gruppen

Lufthansa-konsernet er en globalt operativ luftfartsgruppe med totalt 550 datterselskaper og tilknyttede selskaper. Lufthansa-konsernets største forretningssegment er passasjerflyselskaper, som Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines og Brussels Airlines, samt Germanwings og Eurowings.

Lufthansa er Tysklands nasjonale flyselskap, og et av verdens største målt i antall fraktede passasjerer. Selskapet har sine hovedkontor i Köln i Tyskland. Lufthansa opererer også i Norge, med ruter fra Bergen, Oslo og Tromsø til forskjellige tyske byer.

Lufthansa var et av de fem flyselskapene som etablerte Star Alliance i 1997, en global allianse der bl.a. SAS, Air Canada, Singapore Airlines, United Airlines, Thai Airways og All Nippon Airways inngår. Lufthansa er idag et av verdens største flyselskaper med 90 000 ansatte og virksomheter innen bl.a. catering, teknisk vedlikehold, flyvetrening og frakt foruten ren passasjertrafikk.


Dette innlegget inneholder lenker til tjenester fra en eller flere av våre annonsører. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene. Vilkårene gjelder tilbudene som er oppført på denne siden.