Flyselskap SAS EuroBonus

EuroBonus-avtalen – ny kampanje 10 000 poeng

Nå får du ekstra mange EuroBonus-poeng når du bestiller denne avtalen. Men være rask, tilbudet varer kun ut februar! Bestill EuroBonus-avtalen i dag.

Når du bestiller får du normalt 5 000 SAS EuroBonus-poeng. Og for hvert år du fortsetter med denne strømavtalen tjener du 3.000 ekstrapoeng. Nå er strømmen billig, og Fjordkraft “gasser” på med 10 000 ekstrapoeng dersom du velger å bytte strømleverandør i løpet av februar måned. Bestill EuroBonus-avtalen innen 29-02-2020.

Prisinformasjon:
  • Månedsbeløp: 39,-
  • Strømpris: Se dagens pris
  • Påslag: 6,49 øre/kWh (inkl. elsertifikat)

Påslaget inkluderer lovpålagte kostnader for elsertifikat. Det innebærer at du som forbruker er med på å finansiere kraft produsert fra fornybare energikilder.

Om du sier opp EuroBonus-avtalen i løpet av de første 6 månedene vil du få et bruddgebyr på 500 kr. EuroBonus-poengene du får ved oppstart kan kun gis en gang per strømanlegg. Har du avtalen fra før vil du ikke få utbetalt nye poeng.

poengrabatt sas eurobonus EuroBonus avtalen EuroBonus-avtalen

Opptjeningen av poeng – EuroBonus-avtalen

Det er to typer poeng du kan tjene opp:

  • Grunnpoeng: Ved flyreiser i SAS, Widerøe og reiser med flyselskaper i Star Alliance tjener du opp grunnpoeng. Disse grunnpoengene avgjør også hvilket medlemsnivå du vil være på.
  • Ekstrapoeng: Dette tjener du opp på andre samarbeidspartnere med SAS. Dette er i praksis normale rabattavtaler. Forskjellen er at rabatten gis i form av poeng i stedet for en prosentvis rabatt.

Både grunnpoeng og ekstrapoeng kan brukes til å kjøpe flyreiser i SAS, Widerøe og i Star Alliance. Det kan også brukes på å kjøpe andre produkter og tjenester med samarbeidspartnere.

Poengene varer i fire år. Når du bruker poeng er det de eldste som brukes først.

Hvis du ikke har registrert poengene du har rett på, kan du etter-registrere poeng i inntil 6 måneder.

Her finner du en oversikt over alle rabattavtalene som gir deg ekstrapoeng.

Avtalevilkår – EuroBonus-avtalen

Kort oppsummering av punkt 1:

Så snart du har gitt oss din måleravlesning, ordner vi alt det praktiske for deg. Som takk for at du blir kunde gir vi deg nye fordeler hver måned.

Kort oppsummering av punkt 2:

Det kan ta et par uker før alt det praktiske rundt strømleveransen er ordnet. I mellomtiden vil vi foreta en rutinemessig kredittsjekk. Som kunde kan du logge inn på Min side. Der finner du oppdaterte priser og info om endringer.

Kort oppsummering av punkt 3:

Som kunde får du fornøydgaranti med på kjøpet, og du kan velge elektronisk faktura dersom du vil unngå fakturagebyr.

Alle detaljene her: 


Dette innlegget inneholder lenker til tjenester fra en eller flere av våre annonsører. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene/tjenestene. Vilkårene gjelder tilbudene som er oppført på denne siden.