Bonus Program Flight Deals Flyselskap

Etihad Business Class til Manila fra NOK 12 500

Etihad Business Class til Manila
Etihad Business Studio. Foto: Etihad.

Nå kan du reise med Etihad Business Class til Manila,Filippinene  fra NOK 12 500. Reisen vi har funnet starter i Frankfurt eller München.

Vi har brukt Google Flights for å finne den beste prisene Manila, Filippinene. Det kan ofte være noen kroner å spare på å booke gjennom et online reisebyrå, men vær obs på skjulte avgifter som ofte kommer på toppen av oppgitt pris. frequentlfyer.no anbefaler alltid å bestille direkte fra flyselskapet. Vi har benyttet Google Flights for å finne frem til tilbudet.

 

Etihad Business Class til Manila
Boeing 787 Dreamliner fra Etihad. Foto: Etihad.

I eksempelet over har vi funnet en rute som starter i Frankfurt, via Abu Dhabi til Manila foregår med Etihads moderne Boeing 787 Dreamliner. Etihad Business class har høstet mange utmerkelser for sin gode service og a lá carte bespisning. Bestill Etihad Business Class til Manila, enten fra Frankfurt eller München. Tilsvarende priser fra Oslo starter på NOK 16 600,-.


flight deals Now or never torsdag 26 september 2019

Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg på vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


Bonuspoeng – Etihad Business Class til Manila

De billigste billettene bookes i bestillingsklasse Z. Er du medlem av Etihads lojalitetsprogram Etihad Guest Club vil en tur fra Frankfurt til Manila gi deg ca. 16 932 poeng tur/retur. Du kan også kredittere reisen til SAS EuroBonus å bygge rundt 6 950 ekstrapoeng på denne reisen tur/retur.

  • Booking klasse: Z.
  • Minimum opphold: 4 dager.
  • Maksimum opphold: 4 måneder.
  • Tillatte mellomlandinger: Ubegrenset antall.
  • Endringer: NOK 2600.
  • Avbestilling: Ikke-refunderbar billett.
  • Prisen er gyldig til utgangen av 2020.

Om Etihad Airways

Etihad Airways, grunnlagt i 2003 er det nasjonale flyselskap i Abu Dhabi i De forente arabiske emirater. Det har base i hovedstaden Abu Dhabi.

Etihad er den arabiske forkortelse av De forente arabiske emirater. Selskapet opererer med flyvninger til Midtøsten, Europa, Det indiske subkontinent, Nord-Amerika, Det fjerne østen, Afrika, Sentral Asia, og Oseania. Hovedbasen er på Abu Dhabi International Airport. Selskapet er et av de raskest voksende flyselskaper i verden.

Etihad Airways ble grunnlagt som De forente arabiske emiraters nasjonale flyselskap i 2003. Flyvningene startet med en sermoniell flyvning til Al Ain den 5. november 2003 og første kommersielle flyvning startet 12. november 2003 med flyvning til Beirut. I de påfølgende måneder ble det opprettet en ny rute nesten hver måned.

I juni 2004 fløy selskapet sin første flyvning fra UAE til Genève etterfulgt av Brussel og Toronto i oktober 2005. Etihad anses for å være ett av de beste i bransjen, og selskapet topper listene over verdens mest luksuriøse flyselskaper.

Etihad Airways har mottatt over 30 utmerkelser siden det ble opprettet i 2003. Det har en fire-stjerners status hos Skytrax.