Flyselskap

Lufthansa Technik fornyer avtale med SAS

Lufthansa Technik fornyer
SAS A350-900 XWB. Pressefoto.

Lufthansa Technik fornyer og utvider en langsiktig kontrakt med SAS – Total Component Support (TCS®) for hele Airbus-flåten inkludert A350.

SAS Scandinavian Airlines har utvidet sin eksisterende komponent-støttekontrakt med Lufthansa Technik AG og lagt til ytterligere tjenester. I henhold til den nye avtalen som løper til desember 2026, vil Lufthansa Technik sørge for en integrert reservedeler (Total Component Support, TCS®) for hele flyselskapets Boeing- og Airbus-flåte, inkludert flyselskapets nye A350-er. I tillegg vil Lufthansa Technik tilby Airframe Related Components (ARC®) tjenester for Boeing og Airbus flåter inkludert LEAP-1A nacelle support.

Vi er glade for å utvide vårt allerede nære partnerskap med Lufthansa Technik ytterligere til også å inkludere den nye Airbus A350. Basert på våre utmerkede erfaringer, tror jeg at det å utvide og utvide dette vellykkede samarbeidet vil gi oss muligheten til å dra enda mer ut av Lufthansa Techniks tekniske ekspertise, kompetanse og evner. Spesielt med tanke på den omfattende fornyelsen av flåten vår, fortsetter vi å stoler helt på tjenestene.

Marc Weber, Vice President, SAS Tekniske Operasjoner.

Pressefoto: Lufthansa Technik.

Vi er glade for at det ledende skandinaviske flyselskapet ikke bare har fornyet sin nåværende kontrakt før utløpsdato. I tillegg har flyselskapet lagt til reservedel leveranser for hele Airbus-flåten hos oss. Det er ikke bare et tegn på tillit til våre tjenester fra SAS, men også en annen sterk indikasjon på investeringen og engasjementet som Lufthansa Technik har lagt ned i å levere markedsledende A350-tjenester.

Robert Gaag, Vice President for salg i Europa, Midt-Østen og Afrika hos Lufthansa Technik

Lufthansa Technik fornyer avtale med SAS

Under kontrakten Total Component Support (TCS®) leverer Lufthansa Technik reservedeler til flyselskapets skandinaviske knutepunkter. Lufthansa Technik er også ansvarlig for base-vedlikehold av flyselskapets A330 og A340 langdistansefly samt for vedlikehold og reparasjon av komposittstrukturer (Airframe Relaterte komponenter, ARC®). Her dekker kontraktutvidelsen også nacelle-støtte for SAS-flåtens A320neo-fly drevet av LEAP-1A-motorer. I tillegg innebærer avtalen A350 hjul- og bremser.

SAS legger Airbus A320 vedlikehold til Tallinn

De første to av totalt åtte Airbus A350-er levert til SAS-flåten. Som en del av moderniseringen av kort- og langdistanseflåten vil SAS motta følgende nye fly fra Airbus A320neo (80), Airbus A330 Enhanced (5), Airbus A350 (8) og Airbus A321LR (3) fly innen utgangen av 2023 .