Bonus Program Flyselskap

Qatar Airways forlenger status av Privilege Club

A350 på Arlanda Qatar Airways forlenger status

Kjære deg vi forstår at det har vært vanskeligere å planlegge reiser i det siste. Det er grunnen til at vi ønsker å hedre din lojalitet som et verdsatt Platinum-medlem, og sikre at hendelser utenfor din kontroll ikke påvirker din status hos oss.  Qatar Airways forlenger status av Privilege Club fordeler.

Ditt Platinum-nivå avsluttes 29. juli 2020. Vi ønsker å sikre at du får full mulighet til å oppnå ønsket status-nivå. Og vi er glade for å gi tilby deg ytterligere tre måneder med Platinum-nivå for å kvalifisere deg.

Bare registrer deg med ett klikk, før 24. mars, så fikser vi resten. For å glede deg over fordelene dine, kan du laste ned, sende e-post eller skrive ut en elektronisk versjon av medlemskortet fra dashbordet etter innlogging.

 

Statusnivåer

Burgundy: Nivået alle starter på
Silver: Nivået du oppnår etter å ha samlet 150 Qpoints i løpet av ett år.
Gold: Nivået du oppnår etter å ha samlet 300 Qpoints i løpet av ett år.
Platinum: Toppnivået når du etter å ha samlet 600 Qpoints i løpet av et år.

Qmiles

Qmiles er oppsamling av de Miles / kilometer man fysisk flyr. Disse kan brukes til å betale for bonusreiser. Hvor mange poeng du kan opptjene på de ulike rutene kan du regne deg frem til ved å bruke Qmiles kalkulatoren som du vil finne ved å klikke på denne lenken.

Hvor mange poeng man opptjener avhenger av hvilken klasse man reiser på og hvor mye man har betalt for billetten. For eksempel er distansen fra Oslo til Doha 3081 miles. Det tallet opptjener du også hvis du reiser på de dyreste Economy Class-billettene. Ut fra dette blir poengene man tjener regulert prosentmessig opp og ned i forhold til hvor mye man har betalt for billettene. Uansett hvilken klasse det gjelder. I tabellen under Qpoint finner du en oversikt som viser hvor mye man opptjener i de forskjellige billettklassene.

Høyere status i programmet,  gir høyere opptjening ave Qmiles.

  • Har du Silver status oppnår du 25% ekstra Qmiles.
  • Har du Gold status oppnår du 75% ekstra Qmiles.
  • Har duPlatinum oppnår du hele 100% ekstra Qmiles.

Qpoints er poeng som kun teller til neste medlemsskapsnivå. Disse poengene opptjener du avhengig av sektor du flyr og hva du har betalt for billetten. Dette kan skisseres på samme måte som vi forklarte hvor mange Qmiles du får.

Om Qatar Airways

Det prisbelønte flyselskapet Qatar Airways flyr med stolthet en av de yngste flåtene i luften, med verdens mest teknologisk avanserte og miljøvennlige fly. For fjerde gang ble Qatar Airways kalt Airline of the Year 2017 av Skytrax og ble tildelt World’s Best Business Class 2018-prisen. Den har 250 moderne fly i et nettverk på mer enn 160 destinasjoner på seks kontinenter. Som en del av sine fortsatte ekspansjonsplaner vil nettverket bli utvidet i 2018/2019. Med spennende nye destinasjoner som Cebu og Davao i Filippinene, Langkawi i Malaysia og Da Nang i Vietnam.