Bonus Program Flyselskap

Emirates Skywards forlenger status og miles

Emirates skywards

 

Emirates Skywards-medlemmer får større fleksibilitet for å beholde status og miles. For å ivareta sine 27 millioner medlemmer har flyselskapet innført flere tiltak for at medlemmene ikke skal mister poeng eller status under pandemien

Emirates’ lojalitetsprogram, Skywards, endrer kravene for å beholde Sølv-, Gull- eller Platium-medlemskap til 80 prosent av dagens krav. Dette betyr at Sølvmedlemmer nå kun trenger 20 000 Miles, Gullmedlemmer trenger 40 000 og Platinummedlemmer trenger 120 000 for å beholde sin status frem til mars 2021.

Dersom du har Sølv-, Gull- eller Platinum-status som går ut før september 2020, er disse nå forlenget til ut 2020.

Har du Skyward Miles som snart går ut på dato, trenger du heller ikke bekymre deg. Alle Skyward Miles blir gyldige ut året. Skywards Miles kan brukes på flybilletter på Emirates og partnerflyselskaper, kabin-oppgraderinger, hotellopphold og opplevelser som ikke kan kjøpes for penger. I april kan medlemmene bruke Skywards Miles til å bestille en Emirates-flybillett for reiser i mars 2021.

Emirates Boeing 777-300ER . Foto: Emirates.

Emirates Skywards


Emirates kobler sammen mennesker og steder, inspirerer til reise og tilrettelegger for handel til over 157 destinasjoner i 83 land (inkluderer 14 destinasjoner for fraktfly). Ombord i den moderne og effektive flåten av 259 passasjerfly (og 11 fraktfly) tilbyr Emirates prisbelønnet komfort og service levert av vennlige kabinansatte fra 160 nasjonaliteter. I dag opererer Emirates verdens største flåte av Airbus A380 og Boeing 777 fly. Per 2. mars 2020 har Emirates 115 A380 (inkl. ni to-klasses) og 155 Boeing 777. Emirates har også 24 codeshare-partnere (22 flyselskaper, samt air/rail codeshare med Frankrikes SNCF/TGV Air og italienske Trenitalia).

På bakken kobler Emirates millioner av mennesker hvert år sammen gjennom sin øvrige virksomhet, for eksempel Emirates Holidays som tilrettelegger for oppholdet på selskapets destinasjoner, og turoperatøren Arabian Adventures. Sømløse handelsforbindelser støttes gjennom Emirates SkyCargo, selskapets fraktdivisjon.