Bonus Program Flyselskap SAS EuroBonus

SAS Eurobonus shop – er dette en forsinket april spøk ?

 

På grunn av ekstraordinære omstendigheter drives noen av EuroBonus-medlemstjenester med midlertidige begrensninger. Hvert EuroBonus-medlem kan derfor for tiden kun bruke opptil 5.000 EuroBonus-poeng per uke i SAS EuroBonus Shop.
Medlemmer av SAS EuroBonus sparer flittig poeng hos selskapet. Normalt betyr dette uttak av tjenester som bonusreiser med SAS eller Widerøe i det lokale markedet. Alternativt kan hardt opptjente poeng benyttes til å kjøpe overprisede tjenester i lokal-markedet. SAS vurderte en kort periode å selge unna bonus-programmet SAS EuroBonus mens Eivind Roald fortsatt var direktør i selskapet.
Nå har dette nådd fullstendig “zero”, eller bunn-nivå. I SAS Eurobonus shop kan man kun benytte inntil 5.000 poeng per uke. For en enveis billett innenriks betaler man 6.000 poeng. Med utvalget som finnes i EuroBonus shop er det stort sett Malaco produkter man kan kjøpe for sine poeng.
barberer velkomstgave

Om SAS Eurobonus

EuroBonus er et bonusprogram og konkurransevirkemiddel som tilbys av to norske flyselskap, SAS og Widerøe. Programmet ble lansert av Scandinavian Airlines i 1992. Fordelsprogrammet har fire offisielle nivåer – Member, Silver, Gold og Diamond. Hvert nivå kvalifiserer for spesielle fordeler på flyreiser med selskapene som deltar i programmet. Medlemmer avanserer i programmet på grunnlag av poeng som opparbeides ved reiser med selskap som er tilsluttet Star Alliance-systemet samt enkelte samarbeidende foretak, bl.a. hoteller og bilutleie. Hvert statusnivå gir videre rett til utvidede fordeler som reisende med enten Eurobonus- eller Star Alliance-partnere. Poengene som opparbeides kan forøvrig brukes til bl.a. bonusreiser, overnattinger og bilutleie. Utover høyeste nivå, Gold og Diamond, får årets aller viktigste SAS-kunder «Pandion-status». Dette er en status som ikke har noen spesielle krav, men som man får beskjed om at man har kvalifisert seg til basert på flyvninger operert av SAS. Pandion-status gir i utgangspunktet de samme rettigheter som Gullkort, samt ytterligere noe utvidet service på SAS’ egne flyvninger.

Om SAS Eurobonus shop

EuroBonus Shop drives av Crossroads Loyalty Solutions AS (984 825 846) med datterselskap på vegne av SAS EuroBonus. EuroBonus Shop er en del av EuroBonus Belønningsprogram. Bruken av EuroBonus Shop er eksklusiv for EuroBonus-medlemmer. Forhandleren driver EuroBonus Shop på saseurobonusshop.com (“NETTSTEDET“). EuroBonus Shop er en butikk hvor EuroBonus-medlemmer har mulighet til å løse inn poeng ved å kjøpe produkter/tjenester, og ved å gjøre donasjoner. Detaljert kontaktinformasjon om oss er tilgjengelig på Nettstedet.

På Nettstedet har du mulighet til å kjøpe produkter og tjenester (samlet referert til som “BELØNNINGER“) ved hjelp av EuroBonus-poeng, eller en kombinasjon av EuroBonus-poeng og kontant betaling. For hver bestilling du gjør på Nettstedet, må du bruke minst ett EuroBonus-poeng. Du har også muligheten til å innløse EuroBonus-poeng ved å gjøre donasjoner eller gi bidrag til veldedighet eller andre institusjoner som er tilgjengelig i EuroBonus Shop. Donasjoner kan kun gjøres i EuroBonus-poeng og det kan ikke foretas donasjoner ved kontant betaling gjennom EuroBonus Shop.