Flyselskap

SAS Ireland sier opp 80 ansatte i Malaga

Foto: SAS Ireland | Linkedin.com

SAS Ireland sier opp 80 ansatte ved Malaga basen. SAS Ireland er et datterselskap av SAS, og som flyr mellom forskjellige destinasjoner i Europa.

Selskapet bekreftet at CAE Crewing Services, det Dublin-baserte byrået som har ansatt piloter og kabinbesetningen, fortalte 80 arbeidere ansatt ved deres base i Malaga, Spania, at det begynte «prosessen med kollektiv oppsigelse».
Spansk lov krever at selskaper som sier opp arbeidstakere må inngå samtaler med tillitsvalgte om planene.

SAS Ireland sier opp 80 ansatte ved Malaga basen

European Cockpit Association, som representerer pilotenes fagforeninger rundt kontinentet, fremhevet SAS Irlands grep om å permittere arbeidere i en uttalelse.
Foreningen advarte om at tusenvis av piloter og mannskaper som jobber for byråer eller behandlet som selvstendig næringsdrivende, hadde mistet jobben de siste ukene som følge av krisen i Covid-19.
SAS Ireland begynte å fly mellom Storbritannia, Spania og konsernets skandinaviske hjemmemarkeder i 2017.

endrer navn SAS CO2 kompenserer
Instagram konto: @kvandalphotos – Scandinavian Airlines Ireland (SAIL) A320 neo (EI-SIG).

SAS Ireland – SAIL

Scandinavian Airlines Ireland Ltd, også kjent som SAS Ireland eller SAIL, er et irsk datterselskap av Scandinavian Airlines. Flyselskapet operer utelukkende flyreiser på vegne av SAS. Alle SAS Irlands fly er enten basert i Londons Heathrow og Málagas Costa del Sol-flyplasser, og flyr til Skandinavia.

SAS etablerte sitt Irlandsbaserte datterselskap tidlig i 2017 og forventet at det ville være i drift innen 1. november 2017. Opprinnelig var flyselskapet forventet å være utstyrt med ni helt nye Airbus A320neo; fem fly for å starte flyvninger ut fra London Heathrow, og senere fra Málaga våren 2018, med de resterende fire flyene på vegne av morselskapet.

SAS ‘intensjon var å erstatte egne fly med billigere mannskap og basert utenfor Skandinavia for å konkurrere bedre med andre flyselskaper. SAS Ireland har ingen egne ansatte, i stedet er de ansatt i CAE, et vikarbyrå som startet ansettelsen av personell i 2017.

Join the Instagram Beta Group for AndroidFremehevet foto: Instagram konto: @kvandalphotos 

%d bloggere liker dette: