Flyselskap Rutenytt

Emirates gjenopptar flyvninger til ytterligere 10 destinasjoner – dessverre ikke Oslo

Emirates gjennopta daglige avganger til Penang 10 destinasjoner
Emirates Boeing 777-300ER. Foto: Emirates.

Med ytterligere ruteåpninger i juni og juli, har flyselskapet gjenopptatt flyvninger til totalt 40 destinasjoner etter nedstengingen i vår. Emirates øker også frekvensen på flyvninger på 14 allerede åpne ruter. Emirates gjenopptar flyvninger til ytterligere 10 destinasjoner.

I dag annonserte verdens største flyselskap at de kommer til å gjenåpne ruteflygninger til 10 destinasjoner, som alle har vært midlertidig stengt på grunn av COVID-19. Destinasjonene som gjenåpner er:

  • Colombo, Sri Lanka (fra 20. juni)
  • Sialkot, Pakistan (24. juni)
  • Istanbul, Tyrkia (25. juni)
  • Auckland, New Zealand (1. juli)
  • Beirut, Libanon (1. juli)
  • Brussel, Belgia (1. juli)
  • Hanoi, Vietnam (1. juli)
  • Ho Chi Minh, Vietnam (1. juli)
  • Barcelona, Spania (15. juli)
  • Washington DC, USA (15. juli)

Emirates’ flyvninger fra Sri Lanka, Vietnam og Pakistan kommer kun til å frakte utgående passasjerer til UAE og via Dubai til andre destinasjoner. Totalt har Emirates åpnet flyvninger til 40 destinasjoner rundt i verden, hjulpet kunder som har ønsket å reise hjem, og de som har behov for reisealternativer av nødvendige grunner.

Flere flyvninger til 10 destinasjoner

I juli kommer Emirates til å øke frekvensen på ruter til følgende byer: London Heathrow, Manchester, Frankfurt, Paris, Zürich, Madrid, Amsterdam, København, Dublin, New York JFK, Toronto, Kuala Lumpur, Singapore og Hong Kong.

Kunder kan booke flyvninger mellom destinasjoner i Midtøsten, Asia, Europa eller Amerika, med en beleilig mellomlanding i Dubai, så lenge de følger destinasjonslandets innreisekrav.

– Takket være støtten fra og partnerskapet med myndighetene i UAE, har Emirates kunne tilby sikre og stabile flyvninger for de som trenger å reise, og vi ser frem til å gjenåpne flere ruter i ukene som kommer. Vi vil gradvis gjenoppta flyvninger til flere destinasjoner. Emirates’ førsteprioritet vil alltid våre våre kunders, vårt mannskaps og vårt samfunns helse og sikkerhet, sier Adnan Kazim, Emirates’ Chief Commercial Officer.

Helse og sikkerhet først
Emirates har implementert omfattende tiltak for å sikre kundenes sikkerhet og helse på reisen. Dette inkluderer både på flyplassene og på flyene. Blant annet deles det ut hygienepakker med masker, hansker, håndsprit og antibakterielle servietter til alle kunder. For mer informasjon, besøk: http://www.emirates.com/yoursafety

%d bloggere liker dette: