Flyselskap

SAS tildeler stor kontrakt på bakketjenester til WGH

SAS tildeler stor kontrakt
SAS tildeler stor kontrakt til Widerøe Ground Handling. Foto: Widerøe.

Widerøe Ground Handling (WGH) har inngått ny samarbeidskontrakt med SAS om leveranse av bakketjenester på 12 norske lufthavner. SAS tildeler stor kontrakt på bakketjenester til WGH

Vi er veldig stolte av å ha fått fornyet tillit av SAS. Det at vi gjenvinner kontrakten på 12 av 15 lufthavner viser at det arbeidet hele selskapet har lagt ned de siste årene har vært riktig

Marius Myhre, Administrerende direktør i WGH.

WGH overtok SAS sin virksomhet på norske linjestasjoner tilbake i 2016. Siden den gang har selskapet videreutviklet produkter og løsninger for å møte forventninger og behov i markedet som en selvstendig aktør. WGH og SAS har nå inngått en fornyet flerårig avtale om leveranse av bakketjenester fra 2021, med en estimert kontraktsverdi opp mot 900 MNOK.

Den nye samarbeidsavtalen gjelder f.o.m 1.februar og inkluderer følgende lufthavner:

Kirkenes, Alta, Lakselv, Svalbard, Evenes, Bodø, Trondheim, Kristiansund, Molde, Stavanger, Haugesund og Ålesund.

Ikke helt sånn uten Widerøe Widerøe er svært fornøyd
Pressefoto: Widerøe.

SAS tildeler stor kontrakt på bakketjenester til Widerøe Ground Handling

WGH vil fremdeles være til stede i Kristiansand, Bergen og Tromsø for å betjene våre andre samarbeidspartnere, selv om samarbeidet med SAS der avsluttes.

SAS har et godt samarbeid med våre leverandører av bakketjenester på norske flyplasser. Vi ser frem til at vi kan fortsette å sørge for trygge og gode reiseopplevelser for våre passasjerer i samarbeid med WGH.

Gunilla Olsson VP Global Line Stations, SAS Ground Handling.

Widerøe Ground Handling AS (WGH) leverer bakketjenester på 41 lufthavner i Norge. Selskapet tilbyr alle produkter som er nødvendige for flyselskapene. Tradisjonell håndtering av passasjerer og bagasje, frakthåndtering og avvising av fly er sentrale produktområder for virksomheten. WGH består av over 1800 motiverte og dedikerte ansatte, 3500 enheter godt vedlikeholdt bakkeutstyr og håndterer omlag 185.000 avganger årlig.

Widerøe AS er eier av datterselskapene Widerøe Ground Handling, Widerøe’s Flyveselskap, Widerøe Technical Services og Widerøe Internet. Til sammen er vi nesten 3000 stolte og engasjerte medarbeidere. WGH håndterer bakketjenester på 42 lufthavner i Norge og vi flyr til 50 destinasjoner i inn- og utland.

%d bloggere liker dette: