Flyselskap Rutenytt

Emirates åpner rutene til Johannesburg og Cape Town

 

Emirates åpner rutene til Johannesburg
Emirates Boeing 777-300ER . Foto: Emirates.

Emirates gjenåpner ruter til flere destinasjoner i Afrika. Johannesburg (1. okt), Cape Town (1. okt) og Durban (4. okt) i Sør-Afrika, Harare (1. okt) i Zimbabwe og Mauritius (3. okt).

Disse fem destinasjonene gjør at Emirates nå flyr til 92 destinasjoner verden over, når de nå gradvis åpner for flere flyvninger på en sikker og ansvarlig måte. Flyvningene vil være tilgjengelig på Emirates.com, gjennom Emirates’ app og reisebyrå senere denne uken.

Emirates åpner rutene til Johannesburg – fleksibilitet og forsikring

Emirates har oppdatert sine bestillingsregler for å tilby kundene mer fleksibilitet og trygghet når de planlegger reisen. Kunder som kjøper billetter innen 31. september 2020 for reise 30. mars 2021 eller før har fleksible muligheter om de må endre sine reiseplaner på grunn av COVID-19 relaterte fly- eller reisebegrensninger når de booker Flex eller Flex plus. Mer informasjon her.

Gratis korona-forsikring til alle sine passasjerer

Emirates-kunder kan nå reise med en ekstra trygghet ettersom flyselskapet dekker medisinske utgifter og karantenekostnader, hvis man skulle være så uheldig å få påvist korona-smitte på reisen. Dette dekkes av flyselskapet uten omkostninger for kundene. Dette tilbudet er iverksatt for kunder som flyr med Emirates frem til 31. desember 2020 (første flyreise skal fullføres før eller 31. desember 2020). Det er gyldig i 31 dager fra det øyeblikket de flyr den første etappen av reisen. Dette betyr at Emirates-kunder kan dra nytte av den ekstra forsikringen som dette gir, selv om de reiser videre til en annen by etter ankomst til deres Emirates-destinasjon. For mer informasjon: www.emirates.com/COVID19assistance.

Business Class Kampanje Emirates åpner rutene til Johannesburg
Emirates åpner rutene til Johannesburg, Cape Town og Durban . Emirates Business Class på Boeing 777-300. Foto: Emirates.

Om  Emirates 

Emirates kobler sammen mennesker og steder, inspirerer til reise og tilrettelegger for handel til over 157* destinasjoner i 83 land. Ombord i den moderne og effektive flåten av 259 passasjerfly (og 11 fraktfly) tilbyr Emirates prisbelønnet komfort og service levert av vennlige kabinansatte fra 160 nasjonaliteter. I dag opererer Emirates verdens største flåte av Airbus A380 og Boeing 777 fly. Per 2. mars 2020 har Emirates 115 A380 (inkl. ni to-klasses) og 155 Boeing 777. Emirates har også 24 codeshare-partnere (22 flyselskaper, samt air/railcodeshare med Frankrikes SNCF/TGV Air og italienske Trenitalia).   

På bakken kobler Emirates millioner av mennesker hvert år sammen gjennom sin øvrige virksomhet, for eksempel Emirates Holidays som tilrettelegger for oppholdet på selskapets destinasjoner, og turoperatøren Arabian Adventures. Sømløse handelsforbindelser støttes gjennom Emirates SkyCargo, selskapets fraktdivisjon. 

%d bloggere liker dette: