Flyselskap Rutenytt

SAS flyr igjen til Shanghai i Kina

SAS flyr igjen
SAS flyr igjen til Shanghai Kina. Ruten blir fløyet med Airbus A350-900. Foto: SAS.

 

Fra den 29. september er det igjen mulig å fly direkte fra Skandinavia til Kina med SAS. Det har ikke vært direktefly siden 31. januar, men SAS har nå fått godkjenning fra de kinesiske myndighetene og åpner ruten fra København til Shanghai med en ukentlig avgang. 

Gjenåpningen av ruten er viktig for handel. SAS imøtekommer med dette etterspørselen etter forretningsreiser og transport av varer mellom Skandinavia og Kina.  I slutten av oktober planlegger SAS også å gjenoppta trafikken til Beijing forutsatt at SAS mottar nødvendig godkjenning fra myndighetene.

SAS vil fly Shanghai-ruten med den nye Airbus 350. I tillegg til at SAS dermed kan tilby en unik reiseopplevelse, har dette moderne flyet betydelig lavere drivstofforbruk og opptil 30 prosent lavere CO2-utslipp enn tidligere utgaver av tilsvarende fly.

Doble SAS Eurobonus ekstrapoeng på Samsung.no

SAS flyr igjen

SAS flyr for øyeblikket til 75 destinasjoner og har opptil 380 flyvninger per dag. SAS følger kontinuerlig markedet og kan på kort tid øke kapasiteten når reiserestriksjonene blir færre og etterspørselen etter reiser øker.  Da det fortsatt råder usikkerhet rundt restriksjoner og det skjer endringer i reiseanbefalinger, tilbyr SAS reisende muligheten å bytte ut en planlagt reise/billett mot en SAS Travel Voucher, opptil 16 dager før avreise, for alle internasjonale destinasjoner, frem til 15. januar 2021.

SAS, Skandinavias ledende flyselskap, flyr 30 millioner reisende i året til, fra og i Skandinavia. Vi knytter sammen våre tre knutepunkter – Oslo, København og Stockholm – med over 125 reisemål i Europa, USA og Asia. Inspirert av vår skandinaviske arv og bærekraftige verdier, vil SAS ta et globalt lederskap for en mer bærekraftig luftfart. Vi skal redusere de totale CO2-utslippene med 25 prosent innen 2025, blant annet ved å benytte mer fornybart drivstoff og investere i den mest moderne flåten i Europa. I tillegg til flyselskapet tilbyr SAS tjenester innen ground handling, teknisk vedlikehold og flyfrakt. SAS er en av grunnleggerne av Star Alliance™ og kan sammen med våre partnere tilby nesten 19 000 daglige flyvninger til over 1300 reisemål over hele verden.