Flight Deals Flyselskap

SALG frem til midnatt! Flybilletter fra 499,- en vei

SALG frem til midnatt

I kveld finner du Widerøes billigste billetter til alle destinasjoner. Bestill flybilletter fra 499,- for reiser i høst og vinter. Husk at salget kun varer til midnatt – så vær raskt ute. SALG frem til midnatt !

  • Reiseperiode: 15. oktober 2020 – 22. mars 2021
  • Bestill innen midnatt i dag, 24. september 2020

EuroBonus

Widerøe er EuroBonus-partner og tilbyr opptjening av både grunnpoeng og flyvninger, i tillegg til uttak av bonusreiser. Du får også flere fordeler knyttet til ditt medlemsnivå når du flyr med selskapet. Som EuroBonus-medlem opptjener du både grunnpoeng og flyvninger, som begge bygger status, på alle våre kommersielle direkteruter i inn- og utland. Unntaket er anbudsrutene, hvor Samferdselsdepartementets regelverk forbyr opptjening av bonuspoeng. Hvor mange poeng du opptjener varierer med billettype og hvilke ruter du reiser på. Tabellen nedenfor gir en oversikt for mulig opptjening når du flyr med Widerøe. Som Gull- og Diamant-medlem får du alltid 25% ekstra i tillegg til de fastsatte grunnpoengene.


Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


 

SALG frem til midnatt – flybilletter med fleksibel endring av reisedato

Widerøe forstår at det kan være vanskelig å forutse hva som skjer framover. Billettene du kjøper nå kan endres gebyrfritt før avreise og innen 30.juni 2021. Eventuell differanse i grunnpris og/eller skatter og avgifter mellom eksisterende og ny bestilling må betales

Pressefoto: Widerøe.

Widerøe er Skandinavias største regionale flyselskap og flyr til over 50 destinasjoner i Norge og Europa. Med 3000 engasjerte medarbeidere har selskapet et stort engasjement for å skape muligheter mellom små og store steder. I Distrikts-Norge er Widerøes flyoperasjoner av stor betydning for både næringsliv, helsevesen, utdanning, reiseliv og kultur, og fungerer som distriktenes kollektivtransport. Som Norges eldste flyselskap tas samfunnsoppdraget på alvor og det jobbes hver dag for å ivareta folks mulighet til å ta hele landet i bruk.

Widerøe har sitt hovedkontor i Bodø, men har operasjoner spredt over hele landet. I flyflåten har Widerøe’s Flyveselskap 45 fly av typen Dash og Embraer. Sentralt i flytilbudet står det viktige kortbanenettet som er bygd opp over mange tiår. På kortbanenettet flyr Widerøe’s Flyveselskap både på anbud for Samferdselsdepartementet og kommersielle ruter. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 42 lufthavner i Norge og Widerøe Technical Services er representert med tekniske baser og tjenester på fem ulike destinasjoner i Norge.

%d bloggere liker dette: