Flyselskap

Emirates SkyCargo klargjør verdens største hub for global distribusjon

Emirates SkyCargo global distribusjon

Emirates SkyCargo gjør seg klare til å håndtere den komplekse logistikken ved global distribusjon av en mulig COVID-19 vaksine globalt. De setter nå opp verdens første, dedikerte cargo-hub for vaksinen i Dubai, og flyfrakt-delen av selskapet – Emirates SkyCargo tar dermed en global lederposisjon ved å annonsere gjenåpningen av deres Emirates SkyCentral DWC cargo-terminal. Planen er at denne skal være en dedikert hub for lagring og distribusjon av vaksinen, med ubrutt kjølekjede.

Flyfrakt-delen av Emirates har også satt sammen et dedikert responsteam som kan koordinere etterspørselen fra ulike partnere involvert i det internasjonale økosystemet for distribusjon av vaksiner. Disse kan også koordinere transportørenes respons til fraktforespørsel av vaksiner.

Dubai er ideelt plassert for å kunne være inngangsport og distribusjons-hub for COVID-19 vaksiner til resten av verden. Vi har både infrastrukturen og logistikk-kontaktene i tillegg til en geografisk plassering som gjør at vi kan nå markeder som representerer mer enn to tredjedeler av verdens befolkning innen 8 timer med fly. Vi har gjennom flere år og kontinuerlige investeringer i både kunnskap, prosesser og utstyr posisjonert Emirates SkyCargo som et foretrukkent alternativ for frakt av temperatursensitive, farmasøytiske produkter blant store pharma-kunder verden over. Denne dedikerte frakt-huben for COVID-19 vaksiner er et viktig prosjekt hvor vi utnytter vårt nettverk og kompetanse på en positiv måte som kan ha innvirkning på folks liv verden over.

HH Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Emirates styreformann og konsernsjef.

 

Emirates SkyCargo global distribusjon

Verdens første hub til global distribusjon av COVID 19 vaksiner

Emirates SkyCargos vaksine-hub i Dubai sør vil bli det største, dedikerte anlegget ved en flyplass i verden for disse vaksinene. Dubai-huben vil gjøre det mulig for flyfrakt-aktører å fly vaksinene fra der de produseres til huben hvor de lagres og leveranser forberedes for regional og global distribusjon.

Emirates åpner rutene til Johannesburg og Cape Town

Emirates SkyCentral DWC består av over 4000 kvadratmeter med GDP-sertifisert og temperaturkontrollerte lagringsmuligheter som gir mulighet for lagring i stor skala, samt distribusjon av vaksiner. Alt i alt er det estimert at fasilitetene til enhver tid kan lagre rundt 10 millioner hetteglass med vaksiner i rundt 2-8 graders temperatur.

Den moderne infrastrukturen på Emirates SkyCentral DWC består også av en av de største flåtene med såkalte Cool Dollys. Det gjør at temperatursensitiv frakt kan flyttes fra flyet til cargo-terminalen uten å bryte kuldekjeden. I tillegg gjør et stort antall av temperatur-kontrollerte lasteporter for lastebiler, og nærhet til flyterminalen at den farmasøytiske lasten raskt kommer på plass og er klar for videre distribusjon.

%d bloggere liker dette: