Flyselskap Rutenytt

Wizz Air åpner sin andre norske base i Trondheim

Wizz Air åpner
Pressefoto: Wizz Air.

Wizz Air, Europas raskest voksende og grønneste flyselskap fortsetter sin satsing i Norge. Nå dobler selskapet sin kapasitet på det norske innenlandsnettet, ved at to ekstra Airbus A321neo-maskiner skal ha base i Trondheim samtidig som selskapet lanserer 7 nye innenlandsruter.

Nå gir WIZZ norske passasjer et godt alternativ på 11 innenriksruter, med rimelige priser fra Oslo, Stavanger, Bergen, Tromsø, Bodø, Trondheim og Ålesund. Billetter til de nye rutene kan allerede bestilles på wizzair.com eller i flyselskapets mobilapp. Prisene starter på 99 kroner*, og rutene er operative fra 17. desember 2020.

Jeg er glad for å lansere de syv nye innenriksrutene i Norge, og etableringen av vår andre norske base, i Trondheim. Reaksjonen fra passasjerene og antall bookinger på Wizz Airs innenriksruter i Norge, overgikk alle forventninger og bekreftet at WIZZ-modellen er etterspurt av nordmenn. Wizz Air tilbyr flyindustriens laveste priser, så det finnes ingen billigere måte å fly på i Norge, enn med Wizz Air. Wizz Air har også en av de yngste flyflåtene i verden, noe som gir det laveste miljøavtrykket av alle flyselskaper. Ingen kan fly grønnere i Norge enn Wizz Air. Vårt WIZZ-team ser frem til å ønske norske innenlandsreisende velkommen om bord, på en trygg og smittesikker måte

József Váradi, konsernsjef i Wizz Air.

WIZZ Helse- og sikkerhetstiltak


I kjølvannet av koronautbruddet har Wizz Air lansert en rekke hygiene- og smitteverntiltak for å sikre helsen og sikkerheten til passasjerer og mannskap. Under hele flyvningen er både kabinbesetning og passasjerer pålagt å bruke munnbind, mens kabinpersonalet også bruker hansker. Wizz Airs fly gjennomgår jevnlig en bransjeledende, antiviral desinfiseringsprosess, og i henhold til WIZZ’ daglige rengjøringsplan, blir alle selskapets fly desinfisert over natten. Rengjøringsservietter blir utlevert til passasjerene ved ombordstigning, og kjøp ombord oppfordres til å gjøres ved kontaktløs betaling. Passasjerer bes følge avstandsreglene som er innført av lokale helsemyndigheter og oppfordres til å gjøre alle kjøp som gjelder flyturen over internett (f.eks. innsjekket bagasje, WIZZ Priority, fast track), for å minimere fysisk kontakt på flyplassen. Klikk her for å se Wizz Airs nye helse- og sikkerhetsvideo for mer informasjon.

Introduksjon til Wizz Discount Club – betalt lojalitetsprogram

WIZZ Booking
Ved å legge til WIZZ Flex i bestillingen, kan passasjer trygt booke om til et hvilket som helst WIZZ-fly om omstendighetene endres, hvis de ønsker å reise på en annen dato, eller til et annet reisemål. Ekstra trygghet ved bestillinger gir en sjelefred i disse usikre tider. For å feire Wizz Airs nye innenlandske norske ruter, kan WIZZ Flex nå legges til for 1 € i alle innenriksbestillinger i Norge som ble gjort den 22. oktober 2020**.

Wizz Air åpner
Wizz Air åpner ny base i Trondheim. Dette er de nye rutene selskapet skal konkurrere med SAS og Norwegian på. Pressefoto: Wizz Air.

Wizz Air åpner nye innenlandsruter i Norge

Rute Avganger Oppstart Priser fra*
Trondheim – Stavanger Daglig 17.12.20 NOK 99
Trondheim – Bodø Daglig 17.12.20 NOK 99
Trondheim – Tromsø Daglig 17.12.20 NOK 99
Tromso – Bodø Daglig 17.12.20 NOK 99
Tromso – Stavanger Tirsdag, torsdag og lørdag 17.12.20 NOK 99
Oslo – Ålesund Daglig 17.12.20 NOK 99
Oslo – Bodø Daglig 17.12.20 NOK 99

* Enveispris, inkludert administrasjonsgebyr. En håndbagasje (maks: 40x30x20cm) er inkludert. Innsjekket bagasje kjøpes separat. Prisen gjelder kun for bestillinger gjort på wizzair.com og WIZZ mobilappen. Antall seter til angitt pris er begrenset.

** Denne kampanjen gjelder fra 22. oktober 2020 00:01 til 22. oktober 2020 23.59 UTC («Kampanjeperiode»). Prisen på 1 € gjelder WIZZ Flex-tjenesten per flyreise, per passasjer, når den er kjøpt som en frittstående tjeneste ved å legge inn bestilling på wizzair.com eller WIZZ-mobilappen i kampanjeperioden. Prisen på 1 € gjelder bare for innenlandsflyvninger i Norge. Kampanjen gjelder ikke gruppebookinger. Ved å kjøpe WIZZ Flex-tjeneste i løpet av kampanjeperioden, godtar du vilkårene ovenfor og vilkårene til WIZZ Flex.

%d bloggere liker dette: