Flyselskap

SAS starter nå med servering om bord igjen

resirkulerbar emballasje
Foto: SAS.

Det blir ingen ekstravaganse, men nå begynner SAS med servering om bord igjen. Forutsetningen er imidlertid at flytiden er lenger enn 80 minutter.

1. november starter serveringsvognene igjen å rulle ombord på SAS-flyene. En forutsetning er imidlertid at flyvningen er lengre enn 80 minutter, noe som betyr at de fleste innenlands rutene fortsatt er flyvninger uten servering. Unntaket er rutene til Nord-Norge (Bodø, Tromsø, Bardufoss, Evenes, Kirkenes, Alta og Lakselv).

Serveringen blir av det enklere slaget, en frokostpose om morgenen og de klassiske polarrullene resten av dagen. Til den kaffen, teen eller annen drikke.

Langdistanselrutene har imidlertid allerede blitt servert om bord, men verken alkoholholdige drikkevarer blir servert der eller på resten av flyvningene.

Glad nyhet ! SAS gjenåpner loungene

SAS servering om bord og åpne lounger

SAS-loungene er  åpne i København, Stockholm og Oslo. SAS-loungene  i Bergen, Trondheim og Tromsø forblir midlertidig stengt.

Alle åpne lounger i SAS vil midlertidig ha et betydelig redusert tilbud om mat og drikke. For informasjon om Star Alliance-lounger, vennligst se informasjon fra det respektive flyselskapet eller benytt Star Alliance lounge finder.

 

Effective from November 1 2020, on all European flights to/from Scandinavia over 80 min, passengers in SAS Plus will be offered a complimentary breakfast bag on flights until 9.00am. The rest of the day, a polar roll and one soft drink of choice from cart will be offered. For passengers in SAS Go, soft drinks and Wasa crisp bread is available for purchase throughout the day. On flights exceeding 2.5 hours, there will also be a small bottle of water in your seat upon boarding. 

Om SAS

SAS er Nordens største børsnoterte fly- og reisekonsern og tilbyr flyreiser med utgangspunkt fra Nord-Europa. Scandinavian Airlines flyr internt i Skandinavia og til og fra destinasjoner i Europa, Nord-Amerika og Asia. SAS er medlem og en av grunnleggerne av verdens største flyallianse – Star Alliance – og kan sammen med 27 partnere tilby over 1300 reisemål i 192 land.

 

%d bloggere liker dette: