Credit cards Flyselskap SAS EuroBonus

Julebonus med SAS American Express Elite

Julebonus med SAS American Express
Opptjen Julebonus med SAS American Express Elite. Skjermdump: American Express.

Opptjen en ekslusiv julebonus med SAS American Express Elite. Bruker du NOK 10.000 på gaver – gir AMEX deg 6.000 ekstrapoeng hvis du julegavehandler i desember måned.

Til tross for den rådende situasjonen tilbyr SAS deg å bestille bonusreiser til et antall destinasjoner i Europa. Vil du ikke reise nå så kan du bestille bonusreiser opptil 330 dager før avreisen. Det finnes med andre ord gode muligheter for å planlegge fremtidige reiseopplevelser. Du kan selvfølgelig bruke både oppsparte Ekstrapoeng og de 6 000 Ekstrapoengene du nå kan få som en ekstra julebonus.

Les mer om SAS American Express Elite

Det gir deg totalt inntil 80 SAS Eurobonus poeng på hver hundrelapp du bruker.

SAS holder åpent for bestilling av bonusreiser

Du kan avbestille kostnadsfritt opptil 24 timer før avgang. Har du oppnådd din poengrabatt i 2019 – den gjelder på samme måte som tidligere hos SAS og du kan bruke den til å bestille med helt frem til den 31. mars 2021,
reise kan du gjøre senere.

Vilkår for tilbudet:

• Du får 6 000 Ekstrapoeng som ekstra bonus om du handler for minst 10 000 kr i perioden 1. desember –31. desember 2020.
• Det er bare de innkjøp som genererer poeng som summeres opp til minimumsgrensen 10 000 kr. Følgende debiteringer på ditt kort vil derfor ikke medregnes i summeringen. Kontantuttak, kjøp av reisesjekker og valuta, medlemsavgift for kortet, tilkommende håndteringsavgifter eller lignende avgifter, krediterte transaksjoner samt avgifter og kostnader ved forsinket betaling. Transaksjoner som betales via tredjepart regnes heller ikke med.
• Tilbudet er bare tilgjengelig for de norske SAS Amex Elite hovedkortmedlemmer som registrerer sitt kort for kampanjen.
• Tilbudet gjelder bare for deg som var SAS Amex Elite-medlem før den 1. november 2020 og som har valgt å akseptere markedskommunikasjon fra American Express.
• Kjøp må være debitert ditt kort senest den 31. desember 2020 for å medregnes i oppsummeringen til minimumsgrensen 10 000 kr. Om et brukersted ikke debiterer ditt kort i løpet av kampanjeperioden kan det bety at det kjøpet ikke medregnes i oppsummeringen mot 10 000 kr.
• 6 000 Ekstrapoeng settes inn på din EuroBonus-konto innen 30 arbeidsdager etter at du har oppnådd 10 000 kr.

%d bloggere liker dette: