Flyselskap

Emirates tilbyr ny omfattende reiseforsikring til alle reisende

omfattende reiseforsikring
Emirates Boeing 777-300ER. 📷 : Emirates.

Flyselskapet utvider eksisterende Covid-19 forsikring med en ny omfattende reiseforsikring for flere ulike scenarioer. Forsikringen er bransjeledende og gjelder alle reisende som kjøper en Emirates-billett fra og med 1. desember 2020.

Emirates-kunder kan nå planlegge flyreiser med litt lavere skuldre. Flyselskapets siste bransjeledende initiativ gir reisende en omfattende reiseforsikring som utvider Emirates’ eksisterende COVID-19 forsikring. Forsikringen dekker blant annet medisinske utgifter hvis den reisende blir smittet av COVID-19.

Emirates var det første flyselskapet som tilbød en global COVID-19-dekning for reisende tilbake i juli og responsen fra våre kunder har vært veldig positiv. Vi har siden det jobbet videre med hvordan vi kan gi våre kunder et enda bedre tilbud. Det er en glede å kunne tilby denne nye, bransjeledende forsikringen og Covid-19-dekningen til alle våre kunder, sier HH Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Emirates’ styreformann og CEO.

Forsikringen leveres av AIG Travel og legges til flybilletten uten ekstra kostnader. Dette er første gang en slik forsikring tilbys innen fly- og reisebransjen og er utviklet for å kunne gi alle Emirates-passasjerer et unikt tilbud for en stressfri reise uten ekstra komplikasjoner.

Til tross for reiseråd vet vi at det er mange som har lyst å reise nå i vinter. At flere forsikringsselskapet ikke har reiseforsikring som gjelder nå under pandemien stopper dessverre reiselysten hos mange. Derfor er det gledelig å kunne være et nytenkende selskap som tilbyr en slik omfattende forsikringsordning. Det løser en del praktiske bekymringer for de som ønsker å reise.

Terje Grue, Norgessjef i Emirates.

Ny Emirates Business Class i konfigurasjon 2-2-2. Borte er midt-sete i gamle 2-3-2 konfigurasjonen. 📷: Emirates.

Emirates tilbyr ny omfattende reiseforsikring

Den nye forsikringen, i tillegg til den allerede eksisterende COVID-19-dekningen. Legges automatisk på billetter som blir kjøpt fra og med 1. desember 2020. Forsikringen gjelder også på codeshare-flyvninger som flys av selskapets partnere, så lenge billettnummeret starter med 176.

Med usikkerheten knyttet til hvordan julefeiringen her hjemme blir i år ser vi en økende interesse for å tilbringe jul og nyttår på varmere breddegrader. Det er fullt mulig å reise trygt og med godt smittevern i dag. De fleste land krever negativ test før man reiser, og når man kommer frem er det som i Norge med smitteverntiltak man må rette seg etter. Ti dager karantene når man kommer hjem er mindre utfordrende for de som uansett må sitte på hjemmekontor, og Teams fungerer like bra både i Dubai og Maldivene, sier Grue med et smil.

Emirates-kunder vil ha dekning uansett hvilken destinasjon de flyr til, uavhengig av hvilken klasse de velger om bord. Hovedlinjene i forsikringen er:

Dekning

  • Dekning av utenlandske akuttmedisinske utgifter og akuttmedisinsk evakuering opp til ca. 4,5 millioner NOK (500 000 USD), gyldig for COVID-19 (smittet under reisen) og andre medisinske nødsituasjoner når du reiser utenlands.
  • Dekning ved avbestilling av reiser opp til ca. 67 000 NOK (7500 USD) for ikke-refunderbare kostnader hvis den reisende eller en pårørende (som definert i vilkårene) ikke er i stand til å reise fordi de får diagnosen COVID-19 før planlagt avreisedato, eller av andre nevnte grunner.
  • Dekning av kansellering eller avkortning av tur opp til ca. 67 000 NOK (7500 USD) hvis skoleåret forlenges på grunn av COVID-19 utover avreisedato, og den reisende eller en pårørende (som definert i vilkårene) er lærer på heltid, heltidsansatt, eller er elev ved barne-, ungdoms- eller videregående skole.
  • Dekning ved avkortning av reisen opp til ca. 67 000 NOK (7500 USD) for ikke-refunderbare reisekostnader og ekstra kostnader for å returnere til hjemlandet hvis den reisende eller en slektning (som definert i vilkårene) blir kritisk syk, for eksempel blir smittet av COVID-19 mens du reiser utenlands.
  • Dekning opp til ca. 67 000 NOK (7500 USD) hvis den reisende tester positivt for COVID-19 på flyplassen, eventuelt ikke består en medisinsk screening og dermed må avbryte reisen.
  • Dekning på ca. 1300 NOK (150 USD) per dag, per person for opp til 14 sammenhengende dager hvis den reisende tester positivt for COVID-19 og om de uventet blir satt i påbudt karantene i utlandet
sikkerhetstiltak omfattende reiseforsikring
📷: Emirates.

Vilkår

Forsikringen, som en vanlig reiseforsikring, dekker også personlige ulykker under reisen, vintersportskader, om du mister personlige eiendeler eller om reisen blir endret på grunn av uventede hendelser i flytrafikken eller om reiseråd endrer seg.

Det er ikke behov for å fylle inn skjema eller lignende før reisen starter. For mer informasjon, se www.emirates.com/multi-risk-travel-insurance. Emirates booking-regler gir reisende fleksibilitet når de planlegger sin reise. Kunder som bestiller en Emirates-billett på eller før 31. mars 2021 kan benytte seg av generøse ombooking-regler og -valg hvis de må endre sine reiseplaner. Kunder kan endre reisedato eller utvide gyldigheten på billetten inntil to år. Mer informasjon her.

Helse og sikkerhet: Emirates har innført omfattende tiltak i hvert eneste steg av sine kunders reiser for å sikre både reisende og ansatte på bakken og i luften. Dette inkluderer gratis hygiene-kit med masker, hansker, håndsprit og antibakterielle våtservietter til alle reisende. For mer informasjon om disse tiltakene og tjenestene som er tilgjengelig på alle flyvninger, se: www.emirates.com/yoursafety.

Dubai er åpen for internasjonale reisende, enten de kommer som turister eller på forretningsreise. Fra solfylte strender og en rekke aktiviteter, til verdensledende gjestfrihet og fritidsaktiviteter tilbyr Dubai verdensledende opplevelser for alle. Byen tok i 2019 imot 16,7 millioner besøkende og var vertskap for hundrevis av globale møter og utstillinger, samt sport- og underholdningsarrangementer. Dubai var en av de første byene som mottok Safe Travel-merket fra World Travel and Tourism Council (WTTC), noe som støtter Dubais omfattende og effektive tiltak for å sikre besøkendes helse og sikkerhet.

 

 

 

%d bloggere liker dette: