Flyselskap Rutenytt

Hit flyr SAS i julen 2020

Hit flyr SAS i julen
📷 SAS.

SAS gjenopptar en rekke ruter i forbindelse med juletrafikken for å møte etterspørselen etter reiser til, fra og i Skandinavia.  Hit flyr SAS i julen 2020.

Fra midten av desember til midten av januar vil SAS fly alle innenriksruter i Norge og Sverige og innenriks i Danmark unntatt Billund. SAS fortsetter sine ruter mellom de skandinaviske hovedstedene og gjenåpner flere ruter til Europa. Rutene til New York, Chicago, San Fransisco, Washington og Shanghai fortsetter.

Totalt vil SAS tilby 129 ruter til 82 destinasjoner, inkludert storbyer som Berlin, London, Paris, Roma og Athen. Fra Norge gjenåpner SAS en rekke direkteruter mellom Norge og Europa, og vil fly 20 direkteruter til kontinentet.

Trafikkprogrammet er redusert sammenlignet med et normalår og det vil være færre billetter tilgjengelig enn det som er vanlig. SAS oppfordrer kundene til å planlegge sin reise i god tid, for å sikre at de får billett til den avgangen de ønsker. SAS gjør oppmerksom på at trafikkprogrammet kan endres dersom det innføres reiserestriksjoner som tilsier at ruter bør kanselleres.

Fleksibilitet

Fleksibilitet er viktig for de reisende, spesielt i disse vanskelige tidene hvor reising er mer utfordrende. SAS har derfor introdusert mer fleksible ombookingsalternativer. Kundene kan kansellere reisen sin opptil 72 timer før avgang og få en SAS Travel Voucher som er gyldig som betaling for alle SAS-destinasjoner. Dette tilbudet gjelder for alle internasjonale reiser. SAS tilbyr også gratis endring for alle internasjonale flygninger frem til 72 timer før avgang. Videre tilbyr SAS 24-timers åpent kjøp hvis de reisende har bestilt reisen gjennom SAS.

Sikkerheten til våre reisende og ansatte er SAS’ fremste prioritet og det er trygt å reise med fly – også med tanke på smittevern. SAS har innført en rekke tiltak for å sikre at reisen oppleves trygg for de reisende. Blant annet er det innført rutiner for økt renhold om bord, nye boardingrutiner og obligatorisk munnbind under reisen. Forskning har vist at sannsynligheten for smitte om bord i et fly er mikroskopisk, blant annet på grunn av at den tørre luften om bord filtreres hvert tredje minutt.

torsdag 5 mars 2020 Hit flyr SAS i julen 2020
📷: SAS on Linkedin.

Interkontinentalt med SAS

CPH-PVG    København-Shanghai
CPH-EWR    København-New York
CPH-IAD    København-Washington DC
CPH-ORD    København-Chicago
CPH-SFO    København-San Francisco

 

Ruter fra Norge til Europa

OSL-ALC     Oslo-Alicante
OSL-AMS    Oslo-Amsterdam
OSL-BER    Oslo-Berlin
OSL-BRU    Oslo-Brussel
OSL-DUS    Oslo-Düsseldorf
OSL-FRA    Oslo-Frankfurt
OSL-GDN    Oslo-Gdansk
OSL-HAM    Oslo-Hamburg
OSL-KBP    Oslo-Kiev
OSL-KEF    Oslo-Reykjavik
OSL-LHR    Oslo-London
OSL-LPA    Oslo-Las Palmas
OSL-MAN    Oslo-Manchester
OSL-MUC    Oslo-München
OSL-VNO    Oslo-Vilnius
OSL-WAW    Oslo-Warszawa
OSL-ZRH    Oslo-Zürich
SVG-ABZ    Stavanger-Aberdeen
SVG-WAW    Stavanger-Warszawa

%d bloggere liker dette: