Flyselskap

Lufthansa tester nytt Business-lite produkt

Business-lite
Foto: Lufthansa.

Hva med å gjøre Economy Class-reisen litt  mer komfortabel og til en rimelig pris? Lufthansa tester nytt Business-lite produkt.

Lufthansa ønsker å tilby innovative løsninger for å øke komforten din, og vil gjøre tilgjengelig på ruten Frankfurt-São Paulo (LH 506/507-flyvninger) sitt nyeste produkt, “Sleeper’s Row”, i løpet av en prøveperiode.

Passasjerer som flyr i økonomiklasse har nå muligheten til å bestille en tilstøtende seterad – fra 3 til 4 seter – for å legge seg komfortabelt og få en god natts søvn mens de flyr. I tillegg til den ekstra komforten og det personlige rommet, vil passasjerer som bestiller tilbudet også ha rett til prioritert ombordstigning og vil motta fra teamet vårt en madrassr, et teppe og en pute i Business Class-kvalitet.

Har du en økonomiklasse-flyvning mellom på ruten Frankfurt – São Paulo – Frankfurt mellom 18. november og midten av desember? Så benytt anledningen til å prøve dette produktet fra første hånd og reise med mye mer plass til en spesialpris!

Hva er inkludert i Business-lite tilbudet?

  • 3 eller 4 tilstøtende seter på rad.
  • Lufthansa Business Class-sett som inneholder puter, teppe og madrass-deksel.
  • Prioritert ombordstigning med Business Class-passasjerene.

Verdier og hvordan du skaffer deg

Sleeper’s Row – rad med 03 eller 04 seter: 220 EUR / 260 USD
Sleeper’s Row må kjøpes på flyplassen *, under innsjekking eller ved boarding gate; du kontakter bare et medlem av bakkestaben vår og betaler med kredittkortet ditt.

%d bloggere liker dette: