Black Friday Flight Deals Flyselskap

Qatar Airways med Black Friday tilbud

Utforsk Qatar Airways utvalg av utrolige destinasjoner og spar opptil 30% på flyreiser med selskapets eksklusive Black Friday-tilbud, bare tilgjengelige i en begrenset periode.

Bruk kampanjekoden BLACKFRIDAY når du bestiller innen 2. desember 2020 for reiser til 30. september 2021. *

Selskapets verdsatte Privilege Club-medlemmer vil tjene 2000 ekstra Qmiles ved en Economy Class-bestilling og 4000 ekstra Qmiles for en Business Class-bestilling. Meld deg inn i dag ved å bruke påmeldingskoden BFCM2020 og motta 2000 ekstra Qmiles umiddelbart.

Qatar Airways med Black Friday tilbud & bonuspoeng

De billigste billettene bookes i bestillingsklasse R. Er du medlem av Qatar Airwayslojalitetsprogram Privilege Club vil en tur fra København til Tokyo gi deg 130 Qpoints og minst 19 988 Qmiles. Har du allerede elitestatus i Privilege Club får du enda flere Qmiles.

Qpoints gir deg høyere medlemsnivå i programmet, mens Qmiles kan brukes til å kjøpe bonusreiser med. Opptjeningen varierer med billettklasse og ditt medlemsnivå i Privilege Club. For å finne ut hvor mange poeng du tjener kan du bruke Privilege Clubs Qcalculator. Dersom du ikke er medlem av Privilege Club, kan du melde deg inn her. Dersom du er medlem i et annet lojalitetsprogram i Oneworld alliansen, kan du benytte wheretocredit.com for å regne ut antall poeng.


flight deals Now or never torsdag 26 september 2019

Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg på vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


Qatar Airways A350 -900 & A350-1000

Airbus A350-900 tar 283 passasjerer. Det er 36 seter i Business Class. Selskapet er kåret til «Worlds Best Business Class» av Skytrax i 2017, og 247 økonomiseter i en komfortabel 3-3-3-konfigurasjon.

Qatar Airways sine A350-1000 er utstyrt med 327 seter, fordelt på 281 seter i økonomiklasse og 46 seter i Qsuite Business Class.

Airbus A350-1000 er en av de nyeste tilskuddene i flyprodusentens A350-familie. A350-1000 er i likhet med sin lillebror A350-900 bygget av avanserte komposittmaterialer og karbonfiber forsterket plast. Dette gjør at flyet bruker mindre drivstoff og forurenser mindre.

Dining on demand. Foto: Qatar Airways.

Flyr du med Qatar Airways i Business Class har du mulighet til å velge måltid på forhånd, og er du heldig, kan du finne en flight hvor de tilbyr deres nye Qsuites som er et av bransjens aller beste Business Class seter.  Du kan også ha med deg 40 kg bagasje når du har en Business Class billett hos Qatar.


Dette innlegget inneholder lenker til tjenester fra en eller flere av våre annonsører. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene/tjenestene. Vilkårene gjelder tilbudene som er oppført på denne siden.

%d bloggere liker dette: