Flyselskap SAS EuroBonus

Ingen sølvstruper i loungen denne julen

ingen sølvstruper

Siden 2014 har EuroBonus Silver-medlemmer fått tilgang til SAS loungene i høytids perioden rundt jul, og ved skolenes sommerferie. Denne julen blir det ingen sølvstruper i loungen.

Det bekrefter pressesjef John Eckhoff i en epost til frequentflyer.no

Vi har tidligere hatt kampanje for Sølvmedlemmer som får tilgang til Lounge og Fast Track under jul og nyttår. Gitt pandemien, har vi ikke det det i år.

Som EuroBonus Sølv-medlem vil du ha tilgang til en rekke fordeler som gjør livet generelt og reisen spesielt mer fornøyelig. Du kan også glede deg over det lille ekstra når du reiser.

Lev livet litt bedre. Du vil nå EuroBonus Sølv-nivå når du har tatt ti enveisflygninger med SAS og Widerøe, eller når du har opptjent 20 000 grunnpoeng med SAS, Widerøe og flyselskaper i Star Alliance i løpet av din personlige kvalifiseringsperiode på tolv måneder.

Husk å registrere EuroBonus-medlemsnummeret ditt i hver bestilling for å opptjene poeng og maksimere fordelene dine.

cl--check-circleBusiness-innsjekking på flyplassen.

cl--check-circleSjekk inn ekstra bagasje gratis (unntatt SAS Go Light).

cl--check-circleVi karbondioksidkompenserer alle SAS-billettene til våre EuroBonus-medlemmer.

Du kan lese vår oppdaterte guide til Eurobonus her.

sas gjenåpner ingen sølvstruper
Facebook-foto: SAS.

Eurobonus Silver

EuroBonus har fire medlemsnivåer: Medlem, Sølv, Gull og Diamant. Du starter alltid som medlem, og jo mer du flyr i løpet av din personlige 12-måneders kvalifiseringsperiode, jo raskere når du det neste nivået som gir flere fordeler. Du vil automatisk gå opp ett nivå i løpet av din personlige 12-måneders kvalifiseringsperiode, som starter samme måned som du blir medlem av EuroBonus.

Du kan bli tildelt et Gull på livstid-medlemskap hvis du kvalifiserer deg for EuroBonus Gull i ti år på rad ved hjelp av enten oppsamling av grunnpoeng eller antall kvalifiserende flystrekninger med SAS eller Widerøe.

Ellers kan du høre sølvguttene synge julen inn

 

%d bloggere liker dette: