Flyselskap

Legger du vinterferien til Dubai – Emirates spanderer en natt på hotell

Emirates spanderer
Foto: JW Marriott Marquis, Dubai.

Bestiller du flybilletter til Dubai i vinterferien hos Emirates spanderer flyselskapet en natt på JW Marriot Marquis Dubai. Hotellet er et av verdens høyeste 5-stjerners hotell. Skyskraperhotellet har prisbelønte spisesteder, eget shoppingsenter og et verdenskjent SPA. Og, det ligger beleilig til i nærheten av attraksjoner som Dubai Mall, Burj Khalifa og Dubai Opera.

Det attraktive tilbudet med første natt gratis på JW Marriot Marquis Dubai gjelder for kunder som bestiller Economy-billetter til Dubai mellom 2. til 23. desember for reiser fra og med 6. desember 2020 til og med 28. februar 2021. Reisende som booker First- og Business Class får to gratis netter fra og med ankomstdagen. For mer informasjon besøk: https://www.emirates.com/no/norwegian/offers/2020/11/your-first-nights-are-on-us/

Den store shoppingfestivalen i Dubai starter allerede 26. Desember og varer helt til 1. februar og byr på store rabatter på kjente merkevarer. Derfor kommer det godt med at flyselskapet også tilbyr en sjenerøs oppgradering av hvor mye bagasje man kan ta med seg hjem. Passasjerer som returnerer til Norge, kan dra nytte av 10kg ekstra bagasje. Det burde gi rom for litt ekstra shopping, enten du skal til Dubai eller videre til andre destinasjoner derfra. Om bord er det godt utvalg av underholdning med over 4500 kanaler på skjermen i setet foran med ice, flyselskapets prisbelønte underholdningssystem for flyreiser. Mens du ser film eller serier kan du også nyte lokalinspirerte måltider og gratis drikke.

Emirates spanderer
Pressefoto: Emirates.

Trygg reise med Emirates

Emirates-kunder kan reise med litt lavere skuldre med flyselskapets fleksible booking-vilkår. Flyselskapet har også nylig introdusert en omfattende reiseforsikring som inkluderer dekning for flere typer scenarioer i forbindelse med COVID-19-pandemien. Blant annet dekning om en reisende blir smittet mens reisen pågår, og trenger medisinsk behandling eller hjemreise. Emirates har også innført flere ekstra tiltak i alle steg på reisen for å sikre både kunder og ansatte.

Emirates er rangert som det sikreste flyselskapet i verden med sine tiltak rundt COVID-19-pandemien ifølge Safe Travel Barometer. Flyselskapet har den høyeste ‘Safe Travel Score’ blant 230+ flyselskaper fra hele verden som var med i evalueringen. Poengsummen er basert på en uavhengig gjennomgang av 26 helse- og sikkerhetsparametere som evaluerer sikkerhetsprotokoller, reisendes bekvemmelighet og service.

uber rabatt
Foto: DXB airports.

Hvordan ser en ferie i Dubai ut i disse tider?

Dubai er åpen og klar til å ta imot turister. Smittevernet har høy prioritet i byen for å holde både de som bor der fast, og ikke minst turistene trygge. Denne levende byen har en eklektisk miks av tilbud, blant annet imponerende strender, shopping i verdensklasse og et godt utvalg restauranter.

For å kunne komme inn i Dubai må alle passasjerer som ankommer byen ha en negativ PCR-test som ikke er eldre enn 96 timer. Ved ankomst på Dubai internasjonale lufthavn kan passasjerer bli bedt om å ta en test til. Barn under 12 år og passasjerer med alvorlige eller moderate funksjonshemninger er fritatt fra kravet om PCR-test. Mer informasjon rundt dette finnes her.

%d bloggere liker dette: