Flyselskap Rutenytt

Nå tilbyr Wizz Air også charterfly

Nå tilbyr Wizz Air charter reiser. Pressefoto: Wizzair.

Nå får Wizz Air-kunder sjansen til å leie egne charterfly. Det muliggjør en skreddersydd reiseopplevelse over hele Europa. Nå tilbyr Wizz Air også charterfly.

Wizz Air utvider reisetilbudet sitt. I tillegg til de faste rutene, vil Wizz Air-kunder nå ha muligheten til å leie charterfly – både på innenlandsruter og internasjonalt. Tjenesten muliggjør skreddersydde turer for bedrifter eller andre som er avhengig av en tilpasset ruteplanlegging og økt fleksibilitet.

De siste månedene har vist hvor viktig det er med praktiske reisealternativer. Med Wizz Airs nye chartertjeneste kan kundene velge sitt eget reiseopplegg med mulighet for opptil 239 passasjerer om gangen. Tjenesten er særlig praktisk for bedrifter, idrettslag og andre som har behov for å skreddersy et reiseopplegg – ikke minst som følge av koronapandemien.

Vi er glade for å kunne tilby kundene våre en fleksibel og effektiv charteropplevelse. Gjennom et utfordrende 2020 har vi tilpasset virksomheten vår – blant annet for å sikre hjemreisetransport for flere tusen passasjerer. Den økte satsingen gir alt fra idrettslag, korps, bedrifter og offentlige etater en mulighet for skreddersydde reiseopplevelser.

George Michalopoulos, kommersiell direktør i Wizz Air.

Pressefoto: Wizz Air.

Moderne flypark

Wizz Air ble i 2020 kåret til årets flyselskap, og med de moderne A320- og A321-flyene tilbyr de passasjerene bransjens grønneste løsning. Dette kombinert med et variert og stort rutenett og konkurransedyktig priser gjør Wizz Airs til et meget godt alternativ for charterreiser.

Muligheten for leie av charterfly blir et supplement til Wizz Airs eksisterende rutenett. Siden mars har selskapet fraktet over 3600 passasjerer på 50 ulike charterflygninger rundt om i Europa.

Wizz Air er det raskest voksende og grønneste europeiske lavprisselskapet. Selskapet operer en flyflåte bestående av 134 Airbus A320- og A321-maskiner. Vårt team med dedikerte ansatte opprettholder en utmerket service og lave priser på våre flygninger. Det gjorde oss til det foretrukne flyselskapet for 40 millioner passasjerer i budsjettåret F20, som ble avsluttet 31. mars i år. Wizz Air er oppført på aksjebørsen i London, under tickeret WIZZ. Selskapet ble nylig kåret til et av verdens ti sikreste flyselskaper av airlineratings.com, og «2020 Airline of the Year» av ATW.

%d bloggere liker dette: