Flyselskap

Si hei til Danmarks nyeste flyselskap Airseven

airseven
Pressefoto: Airseven

Airseven er etablert i tett samarbeid med Primo Tours, Carsten Jensen og Klaus Ren som direktør.

Copenhagen AirTaxi vil være både teknisk og operativt ansvarlig for flyvningene. Selskapet vil starte opp med to Boeing 737-400-fly som skal leveres mot slutten av året (2020). Hvert fly har plass til 168 passasjerer.

Det kan være en spesiell tid – her i en urolig Corona-tid – å starte opp et nytt flyselskap, men vi tror at det er rom for et mindre og ikke minst fleksibelt flyselskap.

Bjarke Hansen, direktør i Primo Tours.

Vi mener at tiden er moden for endring og innovative løsninger i luftfartsindustrien, som vi har jobbet tett med i mange år. Det er selvfølgelig en veldig spennende oppgave som venter på oss, og jeg ser frem til samarbeidet med Copenhagen Air Taxi, som vi også deler kontor med ved Roskilde lufthavn. Vi er i ferd med å rekruttere de første ansatte til den administrative ansatte. Vi skal snart begynne å ansette flypersonell.

Foto: Airseven.

Om selskapet Airseven

Ambisjonen med Airseven er å skape et dansk flyselskap preget av høyt servicenivå, en innovativ og fleksibel tilnærming til produktet og et meget konkurransedyktig kostnadsnivå. Selskapet er grunnlagt av en rekke meget erfarne fagpersoner i bransjen, alle med bakgrunn fra den danske luftfarts- og reisebransjen. Fra starten har selskapet to Boeing 737-400-fly utstyrt med 168 passasjerseter. Flyet vil bli levert i slutten av 2020, og operasjonsstart er planlagt til årsskiftet 2020/21.

Airseven flyr under Copenhagen AirTaxis operasjonell lisens. Copenhagen AirTaxi har drevet en luftfartsvirksomhet siden 1961 og har gjennom årene bygget opp en solid erfaring innen drift og vedlikehold av fly. Primo Tours Gruppen, som er en betydelig aktør i det danske chartermarkedet, er hovedinvestor i Airseven og lanseringskunde. Forhandlinger pågår allerede med en rekke andre kunder. Det forventes at Airseven vil skape rundt 50 arbeidsplasser i løpet av 2021 pluss et tilsvarende antall leverandører og underleverandører. Airseven vil bli lansert i forventning om at reiselivet vil bli delvis normalisert i 2021, men vi er forankret i lengre «ventetid».

Se mer om Danmarks nye flyselskap på https://airseven.dk/

%d bloggere liker dette: