Flyselskap

Lufthansa sluttfører salget av cateringselskapet LSG

cateringselskapet LSG
Cateringselskapet LSG overtas av gategroup.Foto: LSG / Lufthansa Group.

gategroup oppfyller alle EU-kommisjonens krav og får grønt lys for å overta cateringselskapet LSG europeiske virksomhet

I desember 2019 inngikk Lufthansa Group og gategroup en kjøpsavtale for den europeiske virksomheten til LSG Group. Dette utgjør omtrent en tredjedel av LSG Groups totale virksomhet. gategroup oppfyller nå alle kravene fra EU-kommisjonen. Dermed kunne nå kjøpsavtalen gjennomføres, den såkalte «Closing» har funnet sted. Begge parter har blitt enige om ikke å offentliggjøre de økonomiske detaljene i transaksjonen.

EU godkjenner Lufthansas kjøp av LGW

I tillegg til de europeiske catering virksomheten, dekker kjøpsavtalen også lounge- og togvirksomheten og dagligvaremerket Evertaste og dets europeiske anlegg, utstyrsvirksomheten SPIRIANT og butikkene til merket «Ringeltaube».

cateringselskapet LSG
Foto: Gategroup.

Cateringselskapet LSG overtas av gategroup

gategroup er en langsiktig partner for catering og tjenester i Frankfurt, München og Zürich. Lufthansa vil beholde en minoritetsandel i cateringfasilitetene i Frankfurt og München, som tilbyr tjenester under flyging for Lufthansa-flyreiser. Dette sikrer en sømløs overgang av catering virksomheten og en vellykket start på samarbeidet. gategroup vil introdusere et nytt Lufthansa-dedikert Studio 50 / 8TM *, en kulinarisk tenketank og eksklusivt hus for inspirasjon og co-creation, som vil sette en ny standard for catering innen bransjen.

Ved salget av LSGs europeiske virksomhet til gategroup setter vi en ny milepæl i restruktureringen av Lufthansa-konsernet. Vi fokuserer sterkere på vår kjerne virksomhet, vi blir slankere, mer effektivt og reduserer konsernets interne kompleksitet. Min oppriktige takk til de 7 500 ansatte som nå blir med i gategroup. De har ført vår cateringvirksomhet i Europa til suksess de siste årene og vil fortsette å unne seg Lufthansa-gjester med premium catering under ledelse av gategroup.

Carsten Spohr, administrerende direktør i Deutsche Lufthansa AG.

Lufthansa Group fortsetter å satse på å selge den gjenværende internasjonale delen av LSG Group så snart de generelle forholdene tillater det.

Gategroup er et sveitsisk selskap som tilbyr tjenester til reiselivsbransjen, inkludert catering, detaljhandel ombord, levering av mat og logistikk. Det fungerer som morselskap for fire kjernemerker, og er en leverandør til mange store flyselskaper. Hovedkontoret ligger i Glattbrugg, Sveits, nær Zürich lufthavn

%d bloggere liker dette: