Flight Deals Flyselskap SAS EuroBonus

Nyttårssalget kommer tidlig hos Singapore Airlines

Singapore Airlines Business Class
Foto: Singapore Airlines.

Singapore Airlines starter nyttårssalget tidlig og tilbyr meget attraktive priser i Business Class og Premium Economy for reiser frem til desember 2021.

Med gode nyheter om vaksiner og håp om å kunne reise mer normalt igjen i 2021, kan kampanjen til Singapore Airlines være en god anledning til å tenke fremover. Tilbudet gjelder bookinger frem til 3. januar 2021 for reiser frem til 30. november 2021.

Bonus opptjening – Nyttårssalget

Som medlem av SAS EuroBonus opptjener du grovt med SAS EuroBonus grunnpoeng med reiser hos SQ. Billettene i Business Class i dette tilbudet bookes i klasse D. Vi har benyttet nettstedet wheretocredit.com for å beregne poengene ved en reise til Singapore via København. Hos Singapore Airlines opptjener man 150% i forhold til distansen.

First og Business Economy
Poeng fr. 450 fr. 30
Klasser F, A, Z, C, J (200 %) S, T (125 %)
U, D (150 %) P, Y, B, E, R, L (100 %)
M, H, W (75 %)
Q, N, V, K (50 %)

Betaling av nyttårssalget

Vi kan anbefale å betale reisen med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

Man opptjener SAS Eurobonus poeng på alle SAS flighter. Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-30 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.


Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – bli med i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


Vilkår og betingelser ved nyttårssalget

Ovennevnte returpriser er inkludert i prisen per person og inkluderer prisen på flybilletten, samt tilhørende skatter og avgifter.

  • Salgsperiode: 21. desember 2020 – 3. januar 2021
  • Reiseperiode: 1. april – 30. juni 2021
  • Singapore, Bangkok og Jakarta: 1. januar – 30. november 2021
  • Phuket: 1. juni – 30. november 2021
  • Blackout-periode: 15. juni – 31. juli 2021
  • Rabatt gjelder for utvalgte billettyper og gjelder kun flybillett, eksklusive relevante avgifter.
  • Prisene er avhengig av setetilgjengelighet, endringer og valutasvingninger.

Om selskapet

Singapore Airlines ble grunnlagt i 1972 med 10 fly til 22 destinasjoner i 18 land – de fleste i Asia. Helt siden oppstarten har Singapore Airlines hatt som mål å være markedsleder innen lufttransport. Selskapet har derfor arbeidet kontinuerlig med modernisering og innovasjon av sitt produkt- og servicetilbud. I dag er Singapore Airlines det mest prisbelønte flyselskapet i verden. Singapore Airlines består av en flyflåte på 104 passasjerfly, og har ytterligere 110 nye fly i bestilling. Rutenettverket, inkludert SilkAir og Singapore Airlines Cargo, omfatter hele 104 destinasjoner i 37 land.

Som medlem av Star Alliance skrev Singapore Airlines luftfartshistorie i oktober 2007. Da var de det aller første flyselskap som fløy det med Airbus 380, verdens største passasjerfly. Helt i tråd med selskapets mål om å være det ledende selskapet innen luftfart. I 2013 introduserte Singapore Airlines en ny serie av kabineprodukter, og satte en ny standard for flyreiser i premium klassen.

%d bloggere liker dette: