Flight Deals Flyselskap

Phuket i Q-suites Business Class fra NOK 14 200

Phuket i Q-suites
Qsuites ombord på Qatar Airways A350-1000. Pressefoto: Qatar Airways.

Med gode nyheter om vaksiner og håp om å kunne reise mer normalt igjen i 2021, kan kampanjen til Qatar Airways være en god anledning til å tenke fremover. Tilbudet gjelder for reiser mellom mars 2021 frem til 31. desember 2021. Nå kan Phuket i Q-suites Business Class bli en realitet fra NOK 14 200.

Opplev verdens  reisemål med en uforglemmelig reise i verdens beste Business Class,  kåret av Skytrax World Airline Awards 2016. I din egen private oase, vil du fråtse i ultra-romslig kabin, opp til 3000 IFE underholdning, deilige spise-on-demand-retter, og midt-Østens legendariske gjestfrihet. Qatars Business Class kombinerer luksus, romslighet og elegant design med passasjer-fokusert service. Slapp av i en egen kabin, hvor du kan slappe av eller arbeide i ro og mak, mens den prisbelønte besetningen tar godt vare på deg. Godt med lagringplass gjør at du har kontroll på håndbagasjen din og avansert LED-belysning vil hjelpe deg tilpasse seg skiftende tidssoner , slik at du kommer frisk og uthvilt frem til din destinasjon.

Vi har benyttet Google Flights for å finne de beste prisene i Business Class til California. Det kan ofte være noen kroner å spare på å booke gjennom et online reisebyrå (OTA), men vær obs på skjulte avgifter som ofte kommer på toppen av oppgitt pris. @freqentflyer.no anbefaler alltid å bestille direkte fra flyselskapet.

Med gode nyheter om vaksiner og håp om å kunne reise mer normalt igjen i 2021, kan kampanjen til Qatar Airways

Phuket i Q-suites Business Class – opptjening av poeng

De billigste billettene bookes i bestillingsklasse R. Er du medlem av Qatar Airwayslojalitetsprogram Privilege Club vil en tur fra Arlanda til Phuket gi deg 130 Qpoints og minst 15 398 Qmiles. Har du allerede elitestatus i Privilege Club får du enda flere Qmiles.

Qpoints gir deg høyere medlemsnivå i programmet, mens Qmiles kan brukes til å kjøpe bonusreiser med. Opptjeningen varierer med billettklasse og ditt medlemsnivå i Privilege Club. For å finne ut hvor mange poeng du tjener kan du bruke Privilege Clubs Qcalculator. Dersom du ikke er medlem av Privilege Club, kan du melde deg inn her. Dersom du er medlem i et annet lojalitetsprogram i Oneworld alliansen, kan du benytte wheretocredit.com for å regne ut antall poeng.

Phuket i Q-suites

 


flight deals Now or never torsdag 26 September 2019 Phuket i Q-suites

Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg på vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


Betingelser Qatar: Business Class

  • Antall seter er begrenset for bestemte destinasjoner og er avhengig av tilgjengeligheten av den aktuelle reservasjonsklassen. Det er kanskje ganger når seter ikke er tilgjengelige. Vennligst gjennomgå ved bestilling.
  • Vær oppmerksom på at for transittflyvninger i Doha på mindre enn 24 timer, kan ikke bagasje hentes ut, og vil bli merket til ditt endelige reisemål.
  • Tilleggsgebyrer for helgen gjelder, vennligst se ved bestilling.
  • Standard rabatt på barn / spedbarn gjelder.
  • For fullstendige vilkår og betingelser, vennligst se ved bestilling
Foto: Qatar Airways.

Qatar Airways A350 -900 & A350-1000

Airbus A350-900 tar 283 passasjerer. Det er 36 seter i Business Class. Selskapet er kåret til «Worlds Best Business Class» av Skytrax i 2017, og 247 økonomiseter i en komfortabel 3-3-3-konfigurasjon.

Qatar Airways sine A350-1000 er utstyrt med 327 seter, fordelt på 281 seter i økonomiklasse og 46 seter i Qsuite Business Class.

Airbus A350-1000 er en av de nyeste tilskuddene i flyprodusentens A350-familie. A350-1000 er i likhet med sin lillebror A350-900 bygget av avanserte komposittmaterialer og karbonfiber forsterket plast. Dette gjør at flyet bruker mindre drivstoff og forurenser mindre.

Phuket i Q-suites Business Class fra NOK 14 200. Dining on demand. Foto: Qatar Airways.

Flyr du med Qatar Airways i Business Class har du mulighet til å velge måltid på forhånd, og er du heldig, kan du finne en flight hvor de tilbyr deres nye Qsuites som er et av bransjens aller beste Business Class seter.  Du kan også ha med deg 40 kg bagasje når du har en Business Class billett hos Qatar.


Dette innlegget inneholder lenker til tjenester fra en eller flere av våre annonsører. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene/tjenestene. Vilkårene gjelder tilbudene som er oppført på denne siden.

%d bloggere liker dette: