Flyselskap

Emirates-gruppen har startet sitt Covid-19 vaksineringsprogram

Emirates-gruppen har startet sitt Covid-19 vaksineringsprogram
Pressefoto: Emirates.

Emirates-gruppen har startet sitt Covid-19 vaksinasjonsprogram for sine ansatte basert i UAE (De forente arabiske emirater).Programmet utføres i koordinasjon med Dubai Health Authority og Ministry of Health and Prevention i UAE.

Vaksineringen startet i morgentimene 18. januar med de som jobber i første linje, inkludert kabinbesetning og annet operasjonelt personell.

Flyselskapet, sammen med dnata, er blant de første virksomhetene innen transport og flytrafikk i verden som tilbyr sine ansatte muligheten til å bli vaksinert mot Covid-19. Gjennom pandemien har både Emirates og dnata iverksatt flere nivåer med sikkerhetsrutiner for å sikre sine kunder, ansatte og samfunnene de operer i. Utrullingen av vaksinasjonsprogrammet er enda et steg fremover. Og bidrar til å sikre de ansatte som jobber ute blant reisende og med å frakte essensielle varer rundt om i verden.

Emirates-gruppen har startet sitt Covid-19 vaksinasjonsprogram for sine ansatte basert i UAE (De forente arabiske emirater).
Foto: Emirates.

Emirates-gruppen har startet -halvparten av innbyggerne vaksinert innen slutten av mars

Emirates-gruppen gjør to ulike vaksiner tilgjengelig for sine ansatte på selskapets lokasjoner over hele UAE. Begge vaksinene som blir tatt i bruk, Pfizer-BioNTech og Sinopharm, er godkjent av helsemyndighetene i UAE. Vaksineringen vil pågå 12 timer i døgnet, 7 dager i uken for å sikre at så mange ansatte som mulig kan få vaksinen. På samme måte som alle andre innbyggere i UAE kan ansatte i Emirates-gruppen også velge å ta vaksinen på dedikerte medisinske sentere og klinikker i regi av myndighetene. Vaksinen er gratis og tilgjengelig for alle innbyggere i UAE.

Ifølge data samlet inn av Our World in Data. Et forskningsnettsted basert ut av Oxford University, ligger UAE som nummer to i verden i antall vaksinerte med 19,04 doser satt for hver 100 innbygger. Nær 1,9 millioner vaksiner er satt i UAE siden de startet vaksineringen i desember 2020. UAE er dermed på god vei mot målet om at 50 prosent av alle innbyggere skal være vaksinert i løpet av mars 2021.

 

Sikreste flyselskapet i verden

Emirates ble i november 2020 kåret til det sikreste flyselskapet i verden med sine sikkerhetsrutiner og tiltak i forbindelse med Covid-19 pandemien ifølge Safe Travel Barometer. Flyselskapet toppet rangeringen med en ‘Safe Travel Score’ på 4,4 av 5 blant over 230 flyselskaper over hele verden. Poengsummen er basert på en uavhengig undersøkelse av 26 helse- og sikkerhets-parametere som evaluerer sikkerhetsprotokoller, reisendes bekvemmelighet og service.

%d bloggere liker dette: