Flight Deals Flyplass SAS EuroBonus

TAP Air Portugal – Business Class til Toronto fra NOK 6 570

TAP Air Portugal Business Class Business Class til Toronto
TAP – A330-900neo Business Class. Foto: TAP.

TAP Air åpner i år med noen gode priser i Business Class til Toronto, Canada. Alltid hyggelig å se noen priser rundt TNOK 6,570  for long-haul TAP Air Portugal Business class. Prisen er gjeldene til 31. desember 2021.

Star Alliance medlemmet TAP har oppdatert sine priser til Toronto, Canada.  Vi kan ikke gå god for at prisen varer lenge, men akkurat i skrivende stund kan du bestille Business Class billetter med TAP  fra Oslo til Canada for  NOK 6 570-. Reiseperioden er fra mars til 31. desember 2021.

Vi har benyttet Google Flights for å finne de beste prisene i Business Class til Canada. Det kan ofte være noen kroner å spare på å booke gjennom et online reisebyrå (OTA), men vær obs på skjulte avgifter som ofte kommer på toppen av oppgitt pris. @freqentflyer.no anbefaler alltid å bestille direkte fra flyselskapet.

Du opptjener Grunnpoeng som du kan bruke til å nivå opp til et høyere medlemsnivå i utvalgte bookingklasser som vist nedenfor. Alle andre bookingklasser er ekskludert. Bare bruk EuroBonus-nummeret ditt når du bestiller. Tur retur Canada gir en opptjening på 21 152 grunnpoeng i SAS EuroBonus. Med andre ord Sølv-kort på en enkelt reise.

 

TAP Air Portugal Business Class
TAP Air Portugal – flyr med moderne A330-900neo – Fully flat Business Class sete. Foto: TAP.
Business
Economy Economy (low)
Poeng fra 1 200 fra 600 fra 150
Booking klasse C, D, J, Z (200%) Y, B, M, H, Q, V (100%) W, S, K, L, U, G, P (25%)

@freqentflyer.no anbefaler alltid å betale reisen med et kredittkort som gir bonus-opptjening hos SAS eller annen partner.

Business Class til Toronto – betaling

Vi kan anbefale å betale reisen med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

Man opptjener SAS Eurobonus poeng på alle SAS flighter. Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-30 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.


Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


Dette innlegget inneholder lenker til tjenester fra en eller flere av våre annonsører. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene/tjenestene. Vilkårene gjelder tilbudene som er oppført på denne siden.

%d bloggere liker dette: