Bonus Program Flyselskap

Norwegian fryser bonusprogrammet

Schibsted Norwegian fryser

Pause  av fordelene i  Reward-programmet  under rekonstruksjon . Norwegian fryser bonusprogrammet Norwegian Reward inntil videre.

I Norge har Norwegian Reward over 2,1 millioner medlemmer. I 2019 fikk Norwegian Reward 1,7 millioner nye medlemmer globalt. Mange av medlemmene i Norden har også valgt å benytte seg av muligheten til å knytte Bank Norwegians kredittkort til sitt Norwegian Reward-medlemskap.

Norwegian Reward sine tjenester til Norwegian vil bli satt på pause mens Norwegian gjennomgår en rekonstruksjon. Reward- medlemsskapet ditt vil fremdeles være aktivt, men i pausen vil det ikke være mulig for Reward-medlemmer å opptjene eller bruke CashPoints eller Rewards når man bestiller reiser med Norwegian (flybilletter, ekstra bagasje osv.). Du vil fremdeles ha mulighet til å tjene CashPoints med våre andre Reward-partnere.

Etter  pausen  blir det en mulig begrensing på bruk av  CashPoints

Når pausen er over vil du igjen kunne tjene og benytte CashPoints og Rewards på Norwegian sine produkter og tjenester, men vi reserverer oss retten til å begrense bruk av CashPoints som betaling inntil virkningene av pandemien avtar og Norwegian kan returnere til en mer normal drift.

Norwegian Reward vinner internasjonal pris

Forlengelse av varighet på  CashPoints  og  Rewards

Vi forstår at disse endringene, i tillegg til den pågående pandemien og myndighetenes reiserestriksjoner, ikke gjør det mulig å tjene og bruke CashPoints og Rewards som normalt. Derfor vil vi gi alle våre medlemmer muligheten til å utvide varigheten på alle CashPoints som utløper 31. desember 2021 med ett år. Det vil komme mer informasjon om dette.

Gyldigheten på opptjente Rewards har vært fryst siden i fjor, samtidig som antall flyvninger man trenger for å kvalifisere for Rewards er nedjustert, og dette vil fortsette videre.

Norwegian Reward er et transparent lojalitetsprogram, noe det skal fortsette å være. Vi kommer ikke til å devaluere CashPoints (ett CashPoint tilsvarer fremdeles én krone). Målet er å gjenåpne Reward så fort virkningene av pandemien avtar og Norwegian kan returnere til en mer normal drift.

Norwegian fryser programmet

Hver gang man bestiller en reise med Norwegian, eller benytter tjenester fra Norwegian Rewards mange samarbeidspartnere, tjener man CashPoints som kan brukes til å betale for flybilletter eller andre Norwegian-produkter som FastTrack, bagasje eller setereservasjon. Dersom man i tillegg bruker kredittkort fra Bank Norwegian kan man tjene CashPoints på alt man handler. Med Norwegian Reward får man også tilgang til en rekke andre fordeler. Som rabatter og ekstra CashPoints når man bestiller leiebil, hotell og andre tjenester. For mer informasjon, vennligst besøk norwegianreward.com. Bonusprogrammet er helt kostnadsfritt.

%d bloggere liker dette: