Flight Deals Flyselskap SAS EuroBonus

Singapore Airlines First Class suite fra NOK 27 510

Singapore Airlines First Class suite
Foto: Singapore Airlines.

Om dette er en feil-prising vites ikke men akkurat nå kan du bestille Singapore Airlines First Class suite fra London Heathrow tur/retur for “bare” NOK 27 510.

Det er flyselskapet SWISS som tilbyr denne prisen en onsdags aften. Flyselskapet Swiss er medlem av Star Alliance og en ypperlig mulighet for å bygge poeng mot SAS EuroBonus kontoen. En tur ved bruken av dette tilbudet gir nesten 28K grunnpoeng hos SAS Eurobonus, og Star Alliance Sølv-kort. I tillegg kan man nyte totalt 24 timer ombord i et av verdens beste First Class produkter.

Vi har benyttet Google Flights for å finne de beste prisene i First Class til Singapore. Det kan ofte være noen kroner å spare på å booke gjennom et online reisebyrå (OTA), men vær obs på skjulte avgifter som ofte kommer på toppen av oppgitt pris. @freqentflyer.no anbefaler alltid å bestille direkte fra flyselskapet.

 

Du kan bestille gjennom Swiss her.

Singapore Airlines First Class suite og bonuspoeng

Singapore Airlines First Class

Du opptjener Grunnpoeng som du kan bruke til å nivå opp til et høyere medlemsnivå i utvalgte bookingklasser som vist nedenfor. Alle andre bookingklasser er ekskludert. Bare bruk EuroBonus-nummeret ditt når du bestiller. Tur retur Canada gir en opptjening på 21 152 grunnpoeng i SAS EuroBonus. Med andre ord Sølv-kort på en enkelt reise.

Ready for a good deal Singapore Airlines First Class suite
Singapore Airlines Suites ombord på A380. Foto: SIA.

Hotellrom i luften

Med den nye designen viderefører Singapore Airlines sin satsning på ”dobbeltseng i luften”. De nye Suitene i First Class blir hele seksti prosent større, og blir dermed de største First Class suitene i luften. Hver dobbel-suite blir på 9,4 kvadrat, og rommer både en dobbeltseng og to komfortable seter. 

Allerede i desember er den nye designen i luften. Da får Singapore Airlines levert det første av sine nye A380. Resten av A380-flåten oppgraderes fortløpende, og samtlige fly vil ha den nye designen innen 2020. 

Om Singapore Airlines

Singapore Airlines startet opp i 1972 med ti fly til 22 destinasjoner. I dag flyr selskapet til 104 destinasjoner i 37 land.

Helt siden oppstart har selskapet hatt som mål å være markedsleder innen lufttransport. Singapore Airlines arbeider derfor kontinuerlig med modernisering og innovasjon. I dag er selskapet det mest prisbelønte flyselskapet i verden, og ble i 2018 kåret til verdens beste flyselskap i «Travellers’ Choice Awards for Airlines».

I 2007 skrev Singapore Airlines luftfartshistorie når verdens største passasjerfly lettet – en Airbus A380. I 2013 satte selskapet ny standard i luften for Premium Class i 2017 lanserte selskapet «hotellrom» i luften i First Class og samtidig dobbeltseng i Business Class om bord A380. Den 11. oktober 2018 skrev selskapet seg nok en gang inn i luftfartshistorien med premieren på verdens lengste flight fra Singapore til New York.

Betaling av First Class tilbud hos Swiss og Singapore Airlines

Vi kan anbefale å betale reisen med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

Man opptjener SAS Eurobonus poeng på alle SAS flighter. Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-30 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.


Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – bli med i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


Dette innlegget inneholder lenker til tjenester fra en eller flere av våre annonsører. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene/tjenestene. Vilkårene gjelder tilbudene som er oppført på denne siden.

%d bloggere liker dette: