Bonus Program Flyselskap SAS EuroBonus

Årets beste torsdager – trippel trumf 2021

torsdag 11. mars

Hver måned avholdes Trippel-Trumf torsdag, en kampanje hvor de nevnte NorgesGruppen-butikkene gir tre ganger så mye Trumf-bonus som vanlig. Har du vanlig Trumf-medlemskap får du med andre ord 3 % Trumf-bonus. Men hvor ofte er Trippel-Trumf egentlig? Det pleier å dukke opp en gang i måneden. Torsdag 11. mars 2021 er en slik dato, så da bør man kjøpe inn alt av varer som tåler oppbevaring, her er en liste med trippel trumf 2021 datoer.

Det er veldig enkelt overføre Trumf-kronene dine, til din SAS EuroBonus konto ved å logge inn på Min Side på nettstedet trumf.no. Det eneste du trenger å gjøre er å legge inn EuroBonus-nummeret (9 siffer), og etternavnet ditt. Poengene vil være tilgjengelig på EuroBonus-kontoen etter kort tid, ofte etter bare noen minutter. Vi kjenner ikke til noen øvre grense, men minimum overføringsbeløp er på NOK/Trumf 50 som gir 675 EuroBonus ekstrapoeng.torsdag 11. mars torsdag 12 november Trumf og VIA Trumf spar tre ganger Trippel Trumf Torsdag julehandel Trippel Trumf Torsdag 8 mai 2019 torsdag 13 februar 2020

I skrivende stund er konverteringsraten 1 Trumf-krone = 13,50 EuroBonus-ekstrapoeng. Var dette en bonus-gulerot eller? Nå kan du sette opp fast konvertering fra på NOK 50 som gir 675EuroBonus poeng som fast overføring. Det blir fort poeng og flotte reiser av en slik transfer. For betaling av varene i «Trumf-butikkene» finnes det mange alternativer. Noen elsker å kalle det for “Double-dipping”.

Økte trumf bonuser – Trumf Visa kredittkort

Double dipping

 • Du kan si det så enkelt som at du får dobbelt opp med poeng
 • Dobbel dipping er en av de raskeste måtene å bygge opp saldo av Eurobonus ekstrapoeng
 • Handler du på Kiwi får du Trumf og betaler du med et kredittkort får du i tillegg poeng for bruk av kredittkortet
 • Trumf bonus setter du på automatisk overføring til Eurobonus

Les hvordan Trumf er linket til EuroBonus i vår guide her.

Datoer for Trippel Trumf Torsdag 2021

 • Torsdag 14. januar
 • Torsdag 11. februar
 • Torsdag 11. mars
 • Torsdag 22. april
 • Torsdag 20. mai
 • Torsdag 10. juni
 • Torsdag 12. august
 • Torsdag 9. september
 • Torsdag 14. oktober
 • Torsdag 11. november
 • Torsdag 2. desember

Betalingskort linket direkte til SAS Eurobonus

SAS Eurobonus tilbyr 3 egne co-brandede kort. Dette er DnB Mastercard SAGA og SAS Eurobonus Mastercard. Disse kortene koster penger i form av årsavgift, så du skal ha et moderat forbruk på ca TNOK 10 pr måned for å forsvare din direktekostnad.

Påskesnadder med Trippel Trumf Trippel Trumf torsdag 9 mai 2019

Opptjen på Trumf netthandel

Trumf samarbeider også med et utvalg nettbutikker som kan gi deg bonus via fordelsportalen ViaTrumf. Det eneste du trenger å gjøre er å logge inn på ViaTrumfs nettside, finne butikken du vil handle hos i oversikten og handle.

Du får større rabatter gjennom ViaTrumf enn ved vanlig dagligvarehandel, eksempelvis opptil 9,5 % EuroBonus hos Asos, 10 % hos BliVakker.no og 2,5 % hos Apple, blant annet.

Om Trumf

Trumf er et lojalitetsprogram som primært lar deg spare bonus når du handler dagligvarer. Fordelsprogrammet har i dag over to millioner brukere som mottar bonus på dagligvarebutikkene Meny, Kiwi, Spar og Joker, blant annet.

Trumf så dagens lys i 1996, og har siden 2007 vært en del av NorgesGruppen. Selskapets mål er å være et attraktivt lojalitetsprogram ved å tilby relevante fordeler til deg som kunde.

3 comments

  1. Hei Astrid, jeg har tracket dette i flere år, og jeg finner aldri noen dato i juli, da er det sommerferie og folk handler anyhow ?

 1. Hei! Ja, du er muligens inne på noe der… Jeg storhandler alltid på trippeltrumf, men nå bestilte jeg varer til tirsdag fra Meny, og noe av dette MÅ jeg ha da… Og så ser jeg at det er trippel to dager etter. Det skal IKKE gjenta seg! 😀

Comments are closed.

%d bloggere liker dette: