Flight Deals Flyselskap SAS EuroBonus

SAS Business Class til Peking NOK 12 983

Buffet på A350-900.Pressefoto: SAS

SAS Business Class til Peking for NOK 12 983 er ikke hverdagskost i de Norske hus og hytter. Velger du å bestille via SAS egne nettsider stiger prisen til rett i overkant av NOK 14 000. Du flyr i SAS nye A350-900 XWB.

Velg SAS Business og oppdag den optimale måten å reise på. Du får den beste servicen og det høyeste nivået av komfort i et massasjesete som enkelt omgjøres til en komfortabel, horisontal seng. Du kan velge fra et bredt utvalg av underholdning på HD-skjermen. Nyt et glass champagne og et treretters måltid der du kan velge fra fire forskjellige hovedretter. Du kan også forsyne deg av vårt utvalg av god vin, alkoholfrie alternativer, frukt og snacks under flyvningen.

Vi har benyttet Google Flights for å finne de beste prisene i Business Class til Peking. Det kan ofte være noen kroner å spare på å booke gjennom et online reisebyrå (OTA), men vær obs på skjulte avgifter som ofte kommer på toppen av oppgitt pris. @freqentflyer.no anbefaler alltid å bestille direkte fra flyselskapet. Vi rakk akkurat å få testet SAS A350-900 før verden stengte ned for ett år siden. Du kan lese vår anmeldelse her.

 

SAS Business Class

Du opptjener SAS EuroBonus grunnpoeng som du kan bruke til å nivå opp til et høyere medlemsnivå i utvalgte bookingklasser som vist nedenfor. Alle andre bookingklasser er ekskludert. Bare bruk EuroBonus-nummeret ditt når du bestiller. Tur retur Peking gir en opptjening på 17 000 grunnpoeng i SAS EuroBonus.

SAS Business Class

Har du i tillegg enten  Gold eller Diamond får du økt opptjening på hhv. 25% eller 30%. Du kan også velge å kredittere bonuspoengene til et annet flyselskap i Star Alliance™.

SAS flyr igjen politianmelder SAS
SAS Airbus A350-900. Pressefoto: SAS.

SAS Business er tilgjengelig på SAS-flygninger mellom Skandinavia til Asia og USA.

  • À la carte-meny.
  • Drikke, frukt og snacks under flygningen.
  • Underholdningssystem med 15,4″ HD-skjermer.
  • Strømuttak.
  • Helt flat seng.
  • Fast Track.
  • SAS Lounge.
  • Prioritert boarding.
  • Gratis setevalg.
  • Gratis WiFi (ett av våre 16 fly venter fremdeles på å bli utstyrt med WiFi).

Betaling av SAS Business Class

Vi kan anbefale å betale reisen med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

Man opptjener SAS Eurobonus poeng på alle SAS flighter. Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-30 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.


Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – bli med i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


 

%d bloggere liker dette: