Credit cards Flyselskap SAS EuroBonus

4 doble poeng med SAS i april, mai og juni

4 doble poeng

SAS kunne under kveldens direktesendte «SAS EuroBonus Live» røpe at i perioden april – juni får man 4 doble poeng på reiser i SAS nettverket. Dette gjelder også på antall flighter.

Det betyr at du kan oppnå et SAS Eurobonus Gold card på 12 enkelt reiser da det vil telle som 48 enkelt reiser, hvor det normalt krever 45 enkelt reiser.

 • Det ble spørsmål om Lifetime Diamond, men denne ble ikke svart ut.
 • Upgrade vouchers til Pandion og Diamond  ville ikke Eurobonussjefen svare direkte på.
 • Forlengelsen vil gjelde kunder som har en kvalifikasjons periode som utløper mellom 30. april 2021 til 31. august 2021.

Bekreftet: SAS Eurobonus forlenger status perioden

SAS Eurobonus forlenger status…..

SAS har et svært omfattende bonussystem som ikke er enkelt å finne ut av hva verdien av poengene er. Når du bruker poengene avhenger verdien av hva du bruker dem på. Når du tjener opp poeng avhenger verdien av hvor mange poeng du får i forhold til prisen. Vi vil forsøke å guide deg gjennom programmet med en oppdatert guide til SAS EuroBonus.

Fordelsprogrammet har fire offisielle nivåer – Member, Silver, Gold og Diamond. Hvert nivå kvalifiserer for spesielle fordeler på flyreiser med selskapene som deltar i programmet. Medlemmer avanserer i programmet på grunnlag av poeng som opparbeides ved reiser med selskap som er tilsluttet Star Alliance-systemet samt enkelte samarbeidende foretak, bl.a. hoteller. Hvert statusnivå gir videre rett til utvidede fordeler som reisende med enten Eurobonus- eller Star Alliance-partnere. Poengene som opparbeides kan forøvrig brukes til bonusreiser og kjøp av spesialtilbud. Utover høyeste nivå, Gold og Diamond.

Les vår fulle guide til SAS Eurobonus her.


Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – bli med i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


Dette innlegget inneholder lenker til tjenester fra en eller flere av våre annonsører. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene/tjenestene. Vilkårene gjelder tilbudene som er oppført på denne siden.

1 comment

 1. Totalt joke.

  Min optjeningsperode udløber 31/10, så det lød til, at jeg ikke får forlænget EBD-status.

  Men jeg kan købe rejser med 4xstatusoptjening, som jeg pt. ikke kan gennemføre.

  I Norge+Sverige giver det bedre mening, da man kan flyve en del indenriks, men i DK

  Flott.

Comments are closed.

%d bloggere liker dette: