Bonus Program Flyselskap SAS EuroBonus

Bekreftet: SAS Eurobonus forlenger status perioden

SAS Eurobonus forlenger poengrabatt på bonusreiser Diamant medlemmer kombinere bonusbestillinger

Frequentflyer.no har mottatt flere henvendelser om hvordan SAS vil forlenge status for sine medlemmer. Covid-19 pandemien har gjort det nærmest umulig å fly «normalt», derfor er det bekreftet at SAS  Eurobonus forlenger status for sine mest «hyppige» reisende eller Frequentflyers som vi liker å omtale oss som.

For å beholde et statusnivå må man vanligvis enten fly et visst antall flyvninger i løpet av et år eller opptjene et gitt antall poeng. Det lar seg vanskelig gjøre i en tid der de fleste flyruter er innstilt og grenser er stengt.

Flere flyselskap verden rundt tok tidlig grep overfor de mest lojale kundene og forlenget perioden medlemmer har for å sikre statusnivå. Nå har SAS bestemt seg for å gjøre det samme. Det betyrk at Sølv-, Gull- eller Diamant-medlemmer får 12 måneder ekstra på seg for å beholde statusen.

Forlengelsen vil gjelde kunder som har en kvalifikasjons periode som utløper mellom 30. april 2021 til 31. august 2021, heter det i meldingen. Forlengelsen byr på at medlems-nivået utvides til 31. juli 2022. Innen den tid må vi satse på at «verda» er tilbake ?

Skjermdump fra www.sas.no

Eurobonus medlemmer får beholde status i 12 måneder

SAS Eurobonus forlenger status…..

SAS har et svært omfattende bonussystem som ikke er enkelt å finne ut av hva verdien av poengene er. Når du bruker poengene avhenger verdien av hva du bruker dem på. Når du tjener opp poeng avhenger verdien av hvor mange poeng du får i forhold til prisen. Vi vil forsøke å guide deg gjennom programmet med en oppdatert guide til SAS EuroBonus.

Fordelsprogrammet har fire offisielle nivåer – Member, Silver, Gold og Diamond. Hvert nivå kvalifiserer for spesielle fordeler på flyreiser med selskapene som deltar i programmet. Medlemmer avanserer i programmet på grunnlag av poeng som opparbeides ved reiser med selskap som er tilsluttet Star Alliance-systemet samt enkelte samarbeidende foretak, bl.a. hoteller. Hvert statusnivå gir videre rett til utvidede fordeler som reisende med enten Eurobonus- eller Star Alliance-partnere. Poengene som opparbeides kan forøvrig brukes til bonusreiser og kjøp av spesialtilbud. Utover høyeste nivå, Gold og Diamond.

Les vår fulle guide til SAS Eurobonus her.


Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – bli med i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


Dette innlegget inneholder lenker til tjenester fra en eller flere av våre annonsører. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene/tjenestene. Vilkårene gjelder tilbudene som er oppført på denne siden.

%d bloggere liker dette: