Credit cards SAS EuroBonus

Nå kan du betale alle fakturaene dine med Amex – og få poengopptjening

poengopptjening

Bill Kill lanserte i 2020 en app med formål å hjelpe deg med å holde kontroll over egen økonomi. Hovedfunksjonaliteten i appen er fakturabetaling. Her kan du betale alle eFakturaene dine fortløpende, på samme måte som i nettbanken, men med en unik fordel; Kortbetaling.

Like etter lansering ble appen raskt tatt i bruk av mange. En stor gruppe av brukerne var mennesker på jakt etter bonuspoeng. Etter hvert som denne brukergruppen økte fikk Bill Kill mange henvendelser med ønske om ny funksjonalitet, blant disse henvendelsene var Amex-støtte noe som ofte gikk igjen. I den nye versjonen av appen har Bill Kill valgt å høre på brukerne sine, og lanserer nå to store nyheter; Amex støtte og et egetutviklet bonusprogram.

Poengopptjening – med Bill Kill

Du vil altså nå kunne betale alle eFakturaene dine med Amex og få både poengopptjening og kvalifiserende forbruk mot CT. Dette vil gjøre veien til en Companion Ticket langt enklere for oss alle. Og er en stor nyhet for oss som samler bonuspoeng.

Det egenutviklede bonusprogrammet til Bill Kill går ut på at du opparbeider deg poeng for hver faktura du betaler, eller øvrige handlinger du gjør i appen. Disse poengene kan konverteres til kroner som igjen kan brukes til å delbetale fremtidige fakturaer.

Bill Kill er et finansforetak og deler/selger ikke data til noen tredjeparter.

Lanserte en uke før Norge stengte

Starten for Bill Kill ble spesiell. Lanseringen kom i mars for snart et år siden – en uke før Norge stengte ned for å bremse spredningen av covid-19. Likevel ble lanseringen av selskapets app, som bruker gamifisering for å gjøre brukerne bedre på å betale fakturaer i tide, eller be om betalingsutsettelse rett fra appen, vellykket.

%d bloggere liker dette: