Flyselskap Rutenytt

Men ikke fra Norge – SAS åpner flere ruter i sommer

men ikke fra Norge
Pressefoto: SAS.

Etter hvert som etterspørselen etter reise øker, fortsetter SAS å åpne ruter. Nå åpner 12 direkteruter fra København igjen.  6 fra Arlanda og 1 fra Gøteborg, men men ikke fra Norge. Fra Kastrup flyr SAS til Athen og Kreta i Hellas, Milano og Roma i Italia, Split i Kroatia og nå en rekke andre destinasjoner, som åpner for sommeren.

Flere land vil åpne for innreise i sommer, noe som skjer ettersom flere mennesker blir vaksinert mot COVID-19 og infeksjonsraten faller. Det åpner for reiser til populære feriedestinasjoner, men også for reiser til destinasjoner i regioner som mange danskere har tilknytning til eller har overnatting i. Selv om flere land nå letter sine innreisebegrensninger, krever de fleste land fortsatt forskjellige typer reise- og testbevis ved innreise. For å gjøre reisen så smidig som mulig, har SAS opprettet en ny, digital tjeneste – SAS Travel Ready Center.

I SAS Travel Ready Center kan reisende med SAS finne informasjon om hvilke begrensninger som gjelder på destinasjonen, samt hvilke dokumenter som kreves for innreise. Reisende kan også finne lokale anbefalinger for utvalgte destinasjoner i SAS Travel Ready Center.

For å unngå kø og overbelastning på flyplassen, anbefales reisende med SAS å bruke tjenesten. I SAS Travel Ready Center laster reisende opp dokumentene, hvorpå de blir bekreftet, og frigjør derved reisende fra manuell innsjekking og dokumentkontroll på flyplassen. De reisende er dermed klare til å reise, selv før de ankommer flyplassen.

SAS gjenopptar følgende ruter fra Danmark:

København Chania 15.mai
København Manchester 18.mai
København Roma 03.jun
København Milano 03.jun
København Athen 04.jun
København Faro 05.jun
København Geneve 07.jun
København Split 09.jun
København Amsterdam 10.jun
København Ferøyene 11.jun
København Reykjavik 14.jun
København Trondheim 18.jun

SAS gjenopptar følgende ruter fra Sverige:

Arlanda Milano 2. juni
Arlanda Aten 3. juni
Arlanda Split 5. juni
Arlanda Alanya 12. juni
Arlanda Beirut 15. juni
Arlanda Sankt Petersburg 17. juni
Landvetter Palma 5. juni

Men ikke fra Norge

SAS åpner 180 direkteruter fra Skandinavia til Europa i vårens og sommerens trafikkprogram, forutsatt at reiserestriksjonene er lettet. I tillegg til å gjenåpne en rekke ruter, lanseres nyheter som Oslo-Faro, København-Larnaca og Stockholm-Barcelona.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: