Flyselskap Rutenytt

Finnair introduserer direkteflyvninger fra Stockholm

veie passasjerer Finnairs vekst direkteflyvninger fra Stockholm
3 Airbus A350-900 XWB får base ved Arlanda, nå Finnair går i konkurranse mot SAS. Foto: Finnair.

Finnair åpner direkteflygninger fra Stockholm Arlanda, i Sverige til Bangkok og Phuket i Thailand og Miami i USA for vintersesongen 2021/2022. Alle tre rutene vil bli operert med et Airbus A350-fly som gir en god og moderne reiseopplevelse.

Vi er glade for å møte reisebehovene til våre svenske kunder med en nonstop-tjeneste fra Arlanda til Thailand og Miami, som er blant de beste vinterferiedestinasjonene for svensker. De nye flyvningene vil styrke tilbudet vårt i det svenske markedet.

Ole Orvér, kommersiell sjef, Finnair

direkteflyvninger fra Stockholm
Great Circle Mapper

Finnair introduserer direkteflyvninger fra Stockholm – konkurrer mot SAS

Fra og med 22. oktober flyr Finnair fra Arlanda til Bangkok fem ganger i uken på mandager, tirsdager, torsdager, fredager og søndager. Fra 28. november økes den ukentlige frekvensen til syv, og flyvninger opereres fra mandag til søndag til 22. april 2022.

Ruten fra Arlanda til Phuket vil bli operert på søndager fra og med 24. oktober. En ekstra frekvens vil bli lagt til torsdag 4. november og på tirsdager fra og med 30. november. Flyreiser til Phuket vil bli operert til 21. april 2022.

Flyreiser fra Arlanda til Miami starter med to ukentlige frekvenser, på onsdager og lørdager fra og med 23. oktober. Fra 29. november vil det også bli operert mandag og fredag ​​til 22. april 2022.

Finnair flyr til Bangkok, Phuket og Miami også fra hjemmebasen Helsinki lufthavn.

Om Finnair

Finnair er et moderne nettverksflyselskap som spesialiserer seg på passasjer- og godstrafikk mellom Asia og Europa. Helsingfors geografiske beliggenhet gir Finnair et konkurransefortrinn, siden de raskeste forbindelsene mellom mange europeiske destinasjoner og asiatiske storbyer flyr over Finland. Finnair er den eneste nordiske nettoperatøren med en 4-stjerners Skytrax-rangering og medlem av oneworld-alliansen. I 2019 utgjorde Finnairs inntekter 3 098 millioner euro og fraktet over 14,7 millioner passasjerer. Finnair Plcs aksjer er notert på Nasdaq Helsinki-børsen. Nå utvider selskapet med en base med 3 Airbus A350-900 XWB i Arlanda, Stockholm, og direkteflyvninger fra Stockholm til Bangkok, Phuket og Miami.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: