Flyselskap Rutenytt

SAS øker antallet flyvninger fra Skandinavia til USA

Skandinavia til USA
Foto: SAS Facebook.

SAS kommer endelig til å operere på alle sine Skandinavia til USA-destinasjoner når det gjenopptar direkterutene til Boston i september og flighter til Miami i oktober.

SAS Scandinavian Airlines

Vi er glade for å øke tilgjengeligheten for både passasjerer og frakt til og fra Skandinavia, fra alle tre hovedstedene, ettersom etterspørselen etter å reise øker. Fra 2. september vil SAS gjenintrodusere ruten Stockholm-New York, i tillegg til de nåværende direkterutene fra København og Oslo.

Karl Sandlund,fungerende konsernsjef i SAS.

Videre vil SAS’ første A321LR-fly ta av fra København til Boston i september. SAS vil samtidig øke antall flighter fra København til Los Angeles, San Francisco og Washington DC fra september.

Airbus A321LR SAS torsdag 23 januar 2020
Flyene skal i trafikk i fra 2020 og er mindre enn tradisjonelle langdistansefly, men kan fortsatt fly over Atlanterhavet. Airbus A321 Long Range – Pressefoto: SAS

Fra 1. oktober vil SAS gjenoppta rutene til Miami fra København og Stockholm. Mot slutten av oktober vil SAS fly daglig til Miami med tre ukentlige avganger både fra København og Stockholm, samt en ukentlig avgang fra Oslo.

For øyeblikket til stede i Chicago-markedet med daglige passasjerflygninger, samt ytterligere dedikerte cargo-flyvninger fra København. SAS vil gjenåpne ruten Stockholm-Chicago senere denne høsten.

SAS’ ruter mellom Skandinavia til USA

København New York 7 ganger ukentlig
København Chicago 7 ganger ukentlig
København Los Angeles 4-5 ganger ukentlig
København San Francisco 4 ganger ukentlig
København Washington DC 4 ganger ukentlig
København Boston 3 ganger ukentlig
København Miami 3 ganger ukentlig
Oslo New York 3 gange ukentligt
Oslo Miami 1 gang ukentlig
Stockholm New York 3-5 ganger ukentlig
Stockholm Chicago 3 ganger ukentlig
Stockholm Miami 3 ganger ukentlig

 

Selv om flere land nå letter på sine innreiserestriksjoner, så krever de fleste land fortsatt ulike typer reise- og test-dokumenter ved innreise. Det er derfor viktig å være velforberedt i god tid før man kommer til flyplassen. For å gjøre det enklere for reisende, har SAS opprettet en ny, digital plattform, SAS Travel Ready Center.

Nye rutiner for check-in på grunn av Corona

I SAS Travel Ready Center kan reisende forberede alt som behøves online hjemmefra. På denne siden kan reisende se hvilke restriksjoner som gjelder for sin destinasjon, laste opp reisesertifikater, og få dem gjennomgått og verifisert av SAS. Deretter kan reisende laste ned et elektronisk boardingkort, og når det er tid for å reise til flyplassen, kan de gå direkte til SAS’ selvbetjeningsløsninger.

Les mer om SAS’ trafikkprogram og SAS Travel Ready Center på sas.no

Mer fleksible alternativer

Fleksibilitet er viktig for de reisende, spesielt nå når reising er mer utfordrende enn normalt. Reisende med SAS kan avbestille internasjonale reiser gratis, frem til 72 timer før avgang. SAS har i tillegg innført mer fleksible ombookings-alternativer, for  gjøre det enklere for våre kunder. SAS Plus-billetter er både ombooknings- og refunderbare. For innenriks reiser tilbyr SAS gratis ombooking frem til 1 time før avgang, for S

%d bloggere liker dette: