Flyselskap SAS EuroBonus

SAS International lounge på OSL åpner snart…

Oslo utland
Endelig åpner Gull-stuen ?. 13 september 2021 letter SAS på hva de vil gi sine beste kunder….

SAS loungen på Oslo utland åpner endelig igjen. 

SAS har i likhet med mange av sine konkurrenter gjennomlevd både pålegg, anbefalinger og forbud. Når loungen på Oslo Lufthavn utland endelig åpner mandag 13. september 2021 skal du kanskje ikke ha de aller høyeste forhåpninger. Fremdeles er det Helsedepartementet som bestemmer hva som er godkjent som pålegg eller om skal serveres ved bordet.

Glad nyhet ! SAS gjenåpner loungene

SAS lounge gjennom historien

Opp gjennom årene har selskapet tilpasset og modernisert SAS-loungene. Det gjør at loungen, gjør turen til en bedre opplevelse for de reisende. I dag har SAS 18 lounger på 12 flyplasser rundt om i verden, fordelt på fire servicenivåer og basert på selvbetjeningsløsninger og ønsket om en uproblematisk reiseopplevelse.

SAS vil at de som besøker selskapets lounger verden over, skal kunne slappe av, arbeide og spise i et inspirerende og trivelig miljø. Hovedfokuset hos SAS’ loungeteam har alltid vært å skape en innbydende lounge i skandinavisk design hvor de reisende føler seg hjemme.

SK-loungeCPH1964 Kjøp SAS lounge adgang
Foto-montasje: SAS

Kastrup 1964

Den første SAS-loungen ble innviet på København flyplass i 1964. SAS’ lounge-konsept har alltid vært basert på et moderne skandinavisk uttrykk. Dette er ikke en design-blogg, og jeg avstår derfor å kommentere bildene fra 1964.

SAS-loungenes designuttrykk har alltid fulgt SAS’ visuelle identitet og merkevarearv, sier Cilla Nordenberg ved Concept Development & Service Design i SAS. – I årenes løp er formgivingen blitt modernisert og oppdatert på en smakfull måte for at den skal føles moderne. Fremfor alt ønsker vi å formidle stemningen i den skandinaviske arven.

Loungenes fire servicenivåer er SAS Gold Lounge, SAS (International) Lounge, SAS Domestic Lounge og SAS Café Lounge.

Gold Lounge har en avslappet, eksklusiv atmosfære, ideell til både arbeid og avslapning. I Norge finnes dette kun ved Oslo lufthavn Gardermoen. Siste tilskudd i «lounge» verden, er Café Lounge, som er dukket opp på flere norske flyplasser.

SK-Cafe lounge sas gjenåpner

%d bloggere liker dette: