Flyselskap SAS EuroBonus

Bedre tilgjengelighet for Lufthansa First Class

bedre tilgjengelighet First Class
Lufthansa Boeing 747-8. Maskinen benyttes primært på flyvninger til USA i øyeblikket. Maskinen har 8 seter i First Class foran i nesen. Foto: Lufthansa.

Bonusreiser i Lufthansa First Class har normalt kun vært tilgjengelig til for Star Alliance partnere 14 dager frem i tid. Nå ser det ut som det er en endring på akkurat dette, bedre tilgjengelighet -ved at man kan booke ut mot 28 dager før avreise.

For Star Alliance partnere (SAS Eurobonus) har tilgangen på Lufthansa First Class vært en utfordring, ved at den ikke har blitt tilgjengeliggjort før 14 dager før avreise. Ved et søk med Awardfares  dukker det nå opp tilgjengelighet inntil 28 dager frem i tid. Inntil videre er det kun om bord på Lufthansas Boeing 747-8 hvor produktet tilbys. Vi har gjennomført en søk fra Frankfurt til Chicago, US.

bedre tilgjengelighet
Skjerm-dump fra Awardfares.com

Vi har faktisk lykkes i å finne tilgjengelighet ut til 01 september 2021, hvilket gjør at det er muligheter for å planlegge frem i tid. Faktisk på samme dato gjenåpner First Class Terminal (FCT) i Frankfurt. For bestilling av bonusreiser med Star Alliance må det ringes per telefon til SAS. Dessverre har SAS ikke åpnet den automatiske bestillingen ikke er åpnet for SAS Eurobonus medlemmer.

First Class
Caviar, Iskald Vodka og litt Champagne

Få profesjonell hjelp til bestilling

Profesjonell hjelp til bonusreiser er ikke et nytt produkt på markedet. Gjennom årene har vi sett disse tjenestene komme og gå, og jeg har selv bistått venner og kjente med dette. Kort sagt tar disse tjenestene en reisebyrå-lignende tilnærming til prosessen med å bruke poeng, vouchers og Companion Tickets (CT). Nå introduserer vi deg til Chatflights.

Chatflights er en svensk utviklet tjeneste, som er gründet av Alexis Barnekow. App-tjenesten ble lansert i Sverige 2018, og har over tiden samlet flere kjente navn i «reise-hacker» miljøet.

Via en smart app og chatfunksjonen kan du få deres eksperter til å gjøre jobben for deg. Du kommer til å oppleve at de med deres erfaring kommer til å komme med løsninger som du selv aldri hadde tenkt på. Med andre ord, så er dine sjanser for å få brukt dine mange bonuspoeng på noe fornuftig langt større enn hvis du selv leter på flyselskapenes hjemmesider.

Download deres app og start en chat med en av deres erfarne eksperter, og la dem hjelpe deg med å booke din neste ferie. Finner de drømmereisen din betaler du et gebyr for deres arbeid. Kan de ikke hjelpe deg, betaler du ingenting.

Du angir ønsket dato, ønsket destinasjon og antall poeng tilgjengelig. Chatflights finner poengpris på bonusreiser – og bestiller billettene for deg. Ofte vil de jobbe for å finne den beste mulige dealen også.  Du er ikke lenger låst til Star Alliance, teamet hos Chatflights som forøvrig jobber døgnet rundt dekker også Oneworld Alliance, Skyteam Alliance og Emirates,

Slik fungerer det

 

profesjonell hjelp til bonusreiser chatflights

Chat i sanntid, med ekte reisehackere, og bestill reiser med for færre poeng og miles. Chatting er alltid gratis, og vi belaster deg bare hvis du går videre med en bestilling.

Bare oppgi kontobalansen din, og Chatflights eksperter finner bonusreiser som du aldri visste eksisterte. Bestill umiddelbart i appen, eller opprett et automatisk varsel for å varsle deg når ny tilgjengelighet vises.

Profesjonell hjelp til bonusreiser – hvem bør benytte Chatflights?

Chatflights er mest aktuelt for de som ikke er kjent med bestilling av bonusreiser eller rett og slett ikke vil bruke tid på å bestille sine egne billetter. Tjenesten lar deg i hovedsak leie andres hjelp, og som har grundig poeng og milekunnskap. I tillegg gir den en chat-støttet opplevelse som håndterer bestillingsprosessen av bonusreiser fra start til slutt. Dette sparer tid og tar den mest frustrerende delen av bestillingsprosessen – å finne bonusreiser – ut av bildet.

Oppsummert

For den rette reisende kan Chatflights være en god måte å finne og bestille bonusreiser, spesielt for mindre kjente bonusprogram. Det sparer deg for mye av arbeidet med å bestille bonusreiser – alt du trenger å gjøre er å sende en bestillingsagent din reiseplan og kontobalanse gjennom Chatflights-appen. Dette formatet sørger for rettidig kommunikasjon, noe som er viktig når du bestiller vanskelig tilgjengelige bonusseter.


Dette innlegget inneholder lenker til tjenester fra en eller flere av våre annonsører. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene/tjenestene. Vilkårene gjelder for tilbudene som er oppført på denne siden.

%d bloggere liker dette: